Supply Chain Manager - Fabrikksjef

Publisert:
25.11.2019
Sted:
Ytre Enebakk, Akershus
Kategori:
Bygg og anlegg | Industri
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Til å lede og videreutvikle Ramirents største lokasjon, søker vi nå en resultatorientert, synlig, “Hands-on” og erfaren:

Supply Chain Manager, - Fabrikksjef

Som et ledd i å bli mer salgs- og kundeorientert bygget Ramirent i 2017 et sentrallager og verksted (HUB) i Ytre Enebakk. Her har Ramirent etablert bransjens største anlegg, som håndterer det meste av maskiner og utstyr for alle selskapets avdelinger i hele landet. Det 40 mål store anlegget består av et stort utendørslager, samt et 11 mål stort bygg der lagring, vedlikehold, reparasjon og klargjøring utføres. Denne nye organiseringen har profesjonalisert logistikken, samt økt evnen til å levere presist med høy kvalitet.

Arbeidsoppgaver:
Kompleksiteten i operasjonen kan på mange måter sammenlignes med en fabrikk. Et stort antall varer er til enhver tid på vei inn og ut av HUB`en, noe som stiller store krav til effektivitet, kvalitet og logistikk. Supply Chain Manager har totalansvaret for lageret, verkstedene og vareflyten, inkl. budsjett- og resultatansvar. Du vil være pådriver for kontinuerlig fokus på forbedring samt å videreutvikle gode rutiner og et godt arbeidsmiljø. Utnyttelse av mulige synergier og et godt samarbeid mellom avdelingene er også essensielle oppgaver. 

Fokus på sikkerhet og gode HMS-rutiner er også et selvsagt ansvarsområde for rollen. Med deg på laget har du 3 dyktige avdelingsledere og en administrativ stilling som inngår i din ledergruppe. Sammen vil dere ha ansvaret for daglig ledelse og utvikling av de ca. 35 medarbeiderne som i dag inngår i operasjonen.
Stillingen rapporterer til Director Fleet & Supply Chain.

Hvem er du?
Vi tror den rette kandidaten har betydelig relevant ledererfaring, for eksempel fra drift av produksjon, større lager/logistikk-virksomhet eller sentrallager av teknisk utstyr fra landsdekkende virksomhet etc. Relevant høyere utdanning innen teknisk eller logistikk med noe økonomi er svært ønskelig. Du er selvstendig og opptatt av detaljer, men har fokus på helheten. Vi ser derfor etter deg som er proaktiv, strukturert og som har erfaring med LEAN, og du kan vise til tidligere erfaring innen utvikling av logistikkprosesser og organisasjoner.

Du er en tydelig leder, og du trives i et uformelt, men hektisk miljø. I denne rollen er det viktig å være synlig og deltakende i det daglige arbeidet, og du må også være god på å lede ansatte med ulik bakgrunn og nasjonalitet. Videre leter vi etter deg som er lyttende, engasjert og opptatt av å finne gode løsninger. Du har evnen til å ta gode beslutninger som hensyntar både dine ansatte, men også bidrar til å nå selskapets strategi og planer. Den vi søker må derfor være tilstrekkelig trygg på egen person og kompetanse til å kunne stå i denne rollen. Du behersker både norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Ramirent tilbyr:

  • En utviklende og spennende rolle i et svært veldrevet selskap
  • Muligheten til å lede den største lokasjonen til selskapet og i bransjen
  • Meget hyggelig arbeidsmiljø med god takhøyde og høy kompetanse
  • Gode betingelser
  • Muligheten til å slippe køkjøring til jobben hvis du bor på riktig side av Oslo


NB! Ramirent jobber for å bedre kjønnsbalansen i selskapet og vi oppfordrer derfor kvinner til å søke.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Senior Rådgivere i Dfind Executive Atle Sæther på telefon 91 91 39 99 evt. atle.sather@dfind.no eller Ingrid Thorseth på telefon 988 31 630 evt. ingrid.thorseth@dfind.no. Søk på stillingen ved å benytte «søk her» knappen i annonsen. Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet strengt konfidensielt. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ramirent Norge:
2018 hadde Ramirent Norge en omsetning på 1,2 Milliarder NOK, og 386 ansatte. Selskapet er Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, industribedrifter, offentlig virksomhet, samt privatmarkedet. Som en del av et stort konsern har Ramirent i Norge en stor internasjonal utleiepark og mer enn 200 000 maskiner. Selskapet har 41 avdelinger i hele landet og disse dekker behovene til kunden lokalt, samtidig som man sammen dekker landsdekkende behov for større kunder.

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Vår misjon er å hjelpe våre kunder fokusere på sikkerhet og effektivitet ved å levere førsteklasses utstyr og smidig service med et smil. Ramirent har 2900 ansatte i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og er eid av Loxam (Europas største utleier). I 2018 var Ramirent-konsernets totalomsetningen 724 millioner Euro.

Ramirent – Gear Up. Utleie av maskiner og utstyr.