Superbruker ERP

Publisert:
28.02.2019
Sted:
Skjetten, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Til vårt hovedkontor på Skjetten søker vi nå etter en superbruker innen ERP som skal ta eierskap til alt innen support og opplæring av Ramirents ansatte fordelt på 44 lokasjoner i Norge. Du vil jobbe med feilhåndtering, endringsønsker, tilgangsstyring, testing og implementering av ny funksjonalitet. Du vil bli del av et høyt kompetent fagmiljø innen IT i en liten, fleksibel avdeling. Ditt ansvar vil hovedsakelig være innen ERP, men du kommer inn i et miljø preget av samarbeid og kompetansedeling
Vi ser etter en person med erfaring innen ERP og som motiveres av å yte god service til brukerne av ERP-systemene. Du vil også få muligheten til å delta på jevnlige møter med leverandøren av ERP-systemet og få påvirkning på hvordan ERP-systemet videreutvikles.

Sentrale arbeidsoppgaver
•    Ansvar for ERP: tilganger, feilmeldinger, endringsønsker.
•    Internsupport innen ERP
•    Delta i ERP brukergrupper med fokus på endringsønsker, feilmeldinger, testing, implementering av ny funksjonalitet
•    Dialog med leverandører og internt i Ramirent
•    Holde kurs internt i Ramirent, utarbeide opplæringsmateriell
•    Delta i internasjonale IT grupper med representanter fra IT i andre land

Kvalifikasjoner
•    Utdannelse innen IT eller økonomi. 
•    Kjennskap til ITIL, incident, change, problem
•    Norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
•    Erfaring med prosjektarbeid, IT support og gjerne opplæring på ERP forretningssystemer innen varehandel/ utleie

Vi ser etter deg som trives med ansvar og liker å ha en travel arbeidshverdag. Du har en prosess- og organisasjonsforståelse og liker å jobbe i et team med mange forskjellige yrkesgrupper. Du er serviceorientert og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Vi ønsker oss en person som trives i en synlig rolle og som ønsker å spille andre gode. Høres det ut som deg, så hører vi veldig gjerne fra deg!

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Lars Frøyland på tlf: 988 33 854 eller e-post: lars.froyland@dfind.no eller Kristian Clifford på tlf: 400 21 566  eller e-post: kristian.clifford@dfind.no for en uforpliktende prat.
 

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.

I 2017 var totalomsetningen for konsernet 724 MEUR. Ramirent har 2800 ansatte, fordelt på 293 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.

I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1 074 MNOK i 2017, og 417 ansatte i 41 kundesentre.