Du søker på stillingen nedenfor

UX Lead

Sted:
Oslo, Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Stillingstype:
Heltid
Referansenummer:
a0w0N00000HtxbUQAR

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 40 000 kunder og 150 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er stolte av vår bruk av ny teknologi og allerede ved lansering var vi i skyen. Tripletex er i kraftig vekst og ønsker å bli enda flere. Nå søker vi en UX-Lead! Blir du med? 

Hos oss får du en utfordrende og spennende stilling i et innovativt, kreativt og ungt miljø. Vi ønsker å tilby deg ansvar og tillit fra dag én og frihet til å gjennomføre arbeidsoppgavene slik du ønsker. Tripletex består av engasjerte og dyktige mennesker som setter pris på flat struktur, stor takhøyde og både faglige og sosiale aktiviteter. I Tripletex har alle eierskap til produktene vi leverer, og hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av både menneskene, teamene og produktet vi har skapt. I tillegg kan vi friste med freshe lokaler, nye venner, digg lunsj og god kaffe (vi har egen barista)!

Som vår UX-Lead kommer du til å stå i spissen av å bygge opp vårt eget UX-miljø, med fokus på våre ansatte innenfor design/UX - og videreutvikle vår måte å tenke design på tvers av våre produkter og organisasjon. Du vil jobbe tett med våre utviklere og produkteiere, da vi tror på at små, agile team som samarbeider på tvers av avdelinger gir best mulig resultat. Her vil du være en sentral del og pådriver for våre prosesser, samtidig som du vil ha en viktig rolle i vårt strategiarbeid, og våre ambisjoner for fremtiden! Våre team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde, men du vil ta ansvar for den gjennomgående prosessflyten. Det vil være avgjørende at du har god prosessforståelse og evne til engasjere dem rundt deg! Du vil jobbe tett på våre UX-ere og være en sentral del av å videreutvikle dem og fremtidige tilskudd på teamet.

Hvem er du?
Du er nysgjerrig og har en oppriktig interesse for både design og teknologi. Du har mest sannsynlig jobbet i lignende rolle tidligere og har høyere relevant utdannelse. Du har erfaring med praktiske designverktøy som InVision, Sketch, Balsamiq, Figma og Adobe Creative Suite. Det viktigste er at du har en driv til å pushe for de beste løsningene, og med dette utfordrer teamet til våre kunders ønsker.

Du har en evne til å forstå menneskers behov og smertepunkter, med god teknologi og forretningsforståelse i sammenheng av tjenestereiser, design-konsepter, brukeropplevelse-strømmer(UX) i bunn. Du har gjerne god forståelse av brukersentrert prosess med ulik forskningsmetodikk; etnografi, intervju av brukere og interessenter, datadrevet forskning. Du har evnen til å syntetisere innsikt, utvikle hypoteser, utlede verdiforslag. Vi tenker at du er trygg i å oversette innsikt i konkrete, elegante løsninger (eksempel: bruker / servicereiser, design-konsepter, brukeropplevelse-strømmer og prototyper). Du kjenner godt til samarbeidsmetoder og designprosesser som Design Sprints, og Lean oppstart-metodikk. 

Vi har store ambisjoner!
Tripletex er fremdeles en startup, men som en del av Visma kan vi tilby deg muligheter til å hente inspirasjon fra et internasjonalt nettverk med likesinnede, i tillegg til videreutvikling og kompetansebygging gjennom kurs og sertifiseringer. Våre ambisjoner er store, og det er med dette viktig for oss å holde på nærheten til våre ansatte, samtidig som vi fortsetter det tverrfaglige samarbeidet. Har du lyst til å være med på å ta eierskap til vår strategi og våre verdier, og bli med på å løfte vår UX-avdeling til neste nivå?

Er du klar for din neste utfordring? Våre rådgivere i Dfind, Ingrid Solheim og Jacob Bruun er tilgjengelig på 46418032 / 92133989 eller ingrid.solheim@dfind.no / jacob.bruun@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.