Du søker på stillingen nedenfor

Fagansvarlig RIE

Sted:
Oslo, Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Stillingstype:
Heltid
Referansenummer:
a0w0N00000Htm7IQAR
Vi ser etter en erfaren rådgivende elektroingeniør for et langvarig prosjekt i en fast stilling. 
Du vil jobbe som fagansvarlig elektro med rehabilitering av et verneverdig og sentralt bygg i Oslo, og det er ønskelig med lignende erfaring.
Som fagansvarlig er det avgjørende at du er strukturert, har god teknisk forståelse, i tillegg til gode samarbeids- og gjennomføringsevner.  
Du får muligheten til å bli en del av et sterkt fagmiljø med store utviklingsmuligheter i årene som kommer. 

Personen vi ser etter må ha en relevant bachelor- eller mastergrad, og ha 5 års erfaring fra prosjektering av elektriske anlegg innen bygg. Du må ha gode kommunikasjonsevner på norsk eller et annet skandinavisk språk for å bli vurdert for denne stillingen. 

Send oss en cv med prosjektoversikt, og noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg.
Vi vurderer søkere fortløpende. 

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no