Du søker på stillingen nedenfor

Elektro

Sted:
Oslo, Oslo
Kategori:
Rådgivning | Bygg og anlegg | IT, Teknologi og Telecom
Stillingstype:
Heltid
Referansenummer:
a0w0N00000HtxFJQAZ

Malnes og Endresen AS er et rådgivende ingeniørfirma innen elektroteknikk. Selskapet har lang erfaring som rådgiver til private og offentlige kunder og er involvert i flere spennende og prestisjefylte prosjekter.

Malnes og Endresen ekspanderer og har en økende oppdragsmengde, med oppstart av flere utfordrende og nyskapende prosjekter, i alle størrelser. Vi er derfor på jakt etter 3 nye kollegaer og elektrorådgivere til Oslo-kontoret. Vi er ikke større enn at alle ansatte er med på å sette kursen og det vil bli en spennende reise å være med på. Elektrofaget er i en stor utvikling og vi har flere satsningsområder som du vil kunne være med å påvirke som rådgiver. Kanskje drømmer du om å spisse deg ytterligere på deler av faget, eller du ønsker mer kundekontakt og oppdragsledelse? Vi har rom for ulike ønsker og talenter. Selvsagt tilbyr vi konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe som RIE i prosjekter og med ulike samarbeidspartnere og kunder. Vi ser etter deg med erfaring, og som har kjennskap til hva som kreves i en slik stilling. Prosjektene vil variere, men i disse dager har vi oppdrag for blant annet Forsvarsbygg, Norges Bank, Statsbygg og private aktører. I tillegg har vi et stort og spennende prosjekt for UIO, nemlig Livsvitenskapsbygget. Vi har mange gode relasjoner som du vil få glede av, men ønsker at også du har et eget nettverk som kan bidra til å skape spennende prosjekter.

Mer konkret, vil du jobbe med:
● Oppdrags- og prosjektledelse
● Prosjektering og rådgivning
● Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
● Faglig ledelse og utvikling
● Koordinering mot øvrige fagmiljøer

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er faglig sterk og som brenner for faget ditt. Du liker å samarbeide, og å skape gode sluttresultater sammen med andre. Du skaper tillit og er opptatt av å levere litt mer enn forventet. Du ønsker å være en del av et spisset uavhengig fagmiljø med fokus på elektro. Et fagmiljø hvor du kan utvikle både deg selv og bedriften.

Mer konkret, har du:
● Bachelor eller master innen elektroingeniørfaget
● Minimum 5 års erfaring innenfor prosjektering av elektriske anlegg
● Kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit
● Muligheten til å bli sikkerhetsklarert, men dette er ikke et krav
● Gode norsk-kunnskaper (både muntlig og skriftlig)


For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Dfind, Ingrid Endresen Thorseth (988 31 630) og Espen Steinsrud (924 15 227). Søknader behandles konfidensielt. I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi også om at du laster opp et kort søknadsbrev. På grunn av ferie i juli vil vi i begynnelsen av august gi deg tilbakemelding vedrørende rekrutteringsprosessen.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd, og gjennomfører alle intervjuer og møter enten via video eller fysisk med med trygge smitteverntiltak. 

Ingeniørfirmaet Malnes og Endresen AS ble etablert i 1973 og har 20 ansatte, hvor 9 personer sitter i Oslo. De er et rådgivende ingeniørselskap innen fagområdene elektroteknikk, ITB og teknisk byggeledelse. Selskapet yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift.