Software Utvikler

Publisert:
10.02.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
02.03.2020

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO arbeider for at våre 27 000 medlemsbedrifter får bedre rammevilkår. Nå styrker vi vår satsning på innovasjon og utvikling og søker en solid utvikler, som vil bidra til å gi våre tjenester et løft!

Ønsker du muligheten til å jobbe i et innovativt miljø som skaper en plattform som understøtter nye tjenester til fellesskapet? Kunne du tenke deg å jobbe sammen med et team med høyt faglig nivå, i en rolle hvor du får muligheten til å påvirke hvordan en av landets viktigste organisasjoner vil jobbe i fremtiden?  

Som vår nye utvikler vil du få mulighet til å utvikle nye verktøy, sy sammen nye plattformer og jobbe med spennende cloud-prosjekter. Du får følge prosjekt fra A-Å, ha påvirkningskraft og innflytelse på våre løsninger, og rom til å ta tak i prosjekter og teknologier du brenner for. Vi satser på IT, og du vil være en nøkkelperson i vårt kryssfunksjonelle team, som består av en god blanding av konsulenter og faste ansatte. Sammen danner vi et faglig sterkt miljø, som tror på delingskultur og faglig utvikling. 

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke en stadig viktigere avdeling i landets mest betydningsfulle næringslivsorganisasjon. Du vil få ansvar og utfordrende arbeidsoppgaver, med dyktige kolleger med høye ambisjoner. Vi ønsker å bidra til din utvikling, både faglig og personlig og vi er stolte av å ha gode sosiale ordninger. Du vil sitte i freshe kontorer i historiske Næringslivets hus på Majorstuen, sammen med blant annet Anne, Kim-Robin og Lars. Vi kjennetegnes ved høy kvalitet i alt vi gjør, faktabasert kommunikasjon, stor faglig tyngde og modige og fremtidsrettede standpunkter. 

Hvem er du?
Du har noen års relevant arbeidserfaring innenfor systemutvikling på .Net-plattformen. og du vil beskrive deg selv som en Fullstack’er. Du er interessert i å jobbe med DevOps, Cloud og arkitektur. I tillegg er du komfortabel med å bli utfordret, og med å utfordre det etablerte. Vi trenger en lagspiller, som deler og er åpen om eget fagarbeid. 

Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon?
Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: jacob.bruun@dfind.no / 921 33 989 eller Ingrid Solheim e-post: ingrid.solheim@dfind.no / 464 18 032 for en uforpliktende prat. 

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO skal arbeide for at medlemmene får arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker næringslivets konkurransedyktighet og lønnsomhet, og derved skape grunnlag for en god leve- og livsstandard i et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

NHO har ca. 25.000 medlemmer som utgjør ca. 570.000 årsverk. Medlemsbedriftene spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper i de fleste bransjer. Utover NHO sentralt, består NHO-fellesskapet av 12 regionforeninger som dekker alle fylkene og 16 landsforeninger som ivaretar medlemmenes bransjeinteresser.