Sikkerhetsarkitekt

Publisert:
20.05.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
13.06.2020

Høres det spennende ut å jobbe i et fremtidsrettet teknologiselskap med oppdrag innen energi, industri, infrastruktur og digitale løsninger? Ønsker du å delta i utviklingen av sikkerhetsløsninger som faktisk betyr noe for samfunnet? Da vil vi høre fra deg!

På vegne av vår samarbeidspartner ser nå vi etter deres nye kollega til å bli en del av deres dedikerte og mangfoldige lag. De er en gjeng med sterk driv som sammen skaper verdi for sine kunder og samfunnet. Du er en lagspiller, faglig sterk og selvstendig med trygghet for at du får den støtten du trenger. Og du er modig, driver arbeidet fremover og bidrar til å skape bærekraftige løsninger. Er du med?

Vår samarbeidspartner er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. De kombinerer deres samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet. Seksjonen for sikkerhetsrådgivning har ambisjoner om å bli den foretrukne leverandøren av sikkerhetsrådgivning i det norske markedet. Sikkerhetsrådgivning er deres nye satsningsområde og de har ambisjoner om å levere helhetlige tjenester. Teamet består av områdene cyber, sikkerhetsrådgivning, analyse, beredskap og kommunikasjon.

Hvem er du?
Vi tror du har høyere formell utdanning fra høyskole eller universitet, med gode kommunikasjonsegenskaper. Relevante sertifiseringer slik som CISSP, CCSP, ISO 27001 eller tilsvarende er ønskelig, men ikke et krav. Du har en bakgrunn fra design av IT-løsninger som hensyntar sikkerhet. Du har forståelse for moderne IT-arkitektur og kompleks IT-infrastruktur. I tillegg har du oversikt over ulike sikkerhetsprodukter, og er vant til å jobbe med skyteknologi, programmering og automatisering. Du bør ha et ønske om å jobbe som rådgiver innen sikkerhetsarkitektur og sikkerhetsløsninger. Du må kunne sikkerhetsklareres / ha statsborgerskap fra land tilhørende NATO.


Vi ser for oss at du er en faglig sterk og dedikert person, som ønsker å bidra til den videre utviklingen av sikkerhetsseksjonen til vår samarbeidspartner. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille kunder og kolleger gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med ulike mennesker. Du evner å jobbe målrettet og strukturert, samtidig som du er en selvstendig pådriver i prosjekter. Det er viktig at du har vilje og evne til å omstille deg, og klarer å beholde ro og oversikt i perioder med stor aktivitet. Du er gjerne positiv med inkluderende holdning.

Vi tilbyr:
Vår samarbeidspartner tror på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi der du vil få en viktig rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn. Du vil blir utfordret, ha gode støttespillere rundt deg og du vil få muligheten til å utvikle deg selv i et tverfaglig og kompetent fagmiljø. Du vil få hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger, og en arbeidsplass med stor takhøyde og et inkluderende arbeidsmiljø. Du vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger. Med stor fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv

Våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun og Pål Andre Lyngheim er tilgjengelig via 921 33 989 / 926 32 230. Eller fra jacob.bruun@dfind.no / pal.lyngheim@dfind.no
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjør.