Sikkerhetsarkitekt - Applikasjon

Publisert:
28.11.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
23.12.2019

Brenner du for IT sikkerhet og ønsker en sentral rolle i Norges største pensjonsselskap? Gjennom endringsprogrammet “New pension plattform” skal KLP styrke konsernets satsning innen kundeorientering og digitalisering. De har spennende planer og sikter på å bli den mest effektive markedsaktøren innen pensjon og pensjonsrådgivning. Endringer i markedet og nye teknologiske muligheter krever modernisering og fornyelse av IT-porteføljen, og trenger dermed flere gode spiller på laget. De ønsker seg en engasjert sikkerhetsarkitekt som kan ta ansvar for sikkerhetsløsningene i KLP’s fremtidige produkter og plattform. Trigges du av nytenkning og god ivaretakelse av sikkerhet i alle nye og moderniserte IT løsninger? Sikkerhet er viktig for Norges største pensjonsselskap og har en god forankring helt til styrenivå i KLP.

Som sikkerhetsarkitekt hos KLP får du være med på skape noe, sette retning og påvirke fremtidige løsninger. Du får jobbe i ett av de største endringsprogrammene i bransjen, hvor du kommer inn for å definere og utvikle de rette løsningene. Ønsker du å jobbe innen sikkerhet med et langsiktig perspektiv hvor fokus ikke er på neste kvartalsrapport eller aksjekurs, men å skape verdi for eierne på en økonomisk, effektiv og samfunnsansvarlig måte er KLP et meget godt alternativ.

 Arbeidsoppgaver

  • Designe og implementerte IT- sikkerhetsarkitektur, spesielt på applikasjonsområdet, i samarbeid med globale aktører innen sikkerhet
  • Designe og etablere tjenester på IT- og informasjonssikkerhetsområdet for forretningen
  • Bidra til å skape neste generasjons sikre digitale løsninger
  • Bygge sikkerhet inn i våre digitale utviklingsprosesser og bistå med sikkerhetsmessige avklaringer i utvikling og forvaltning av applikasjoner 
  • Identifisere, håndtere og følge opp tekniske sårbarheter for applikasjoner

 I tillegg vil du være en aktiv deltaker i et incident response team, samt holde i og arrangere penetrasjons-/sikkerhetstester. Du vil også være sentral i både utviklingen og etterlevelsen av retningslinjer, prosesser og rutiner relatert til IT sikkerhet samt å bidra til videreutviklingen av sikkerhetskulturen i KLP

Kvalifikasjoner

  • Flere års erfaring innen sikkerhetsarkitektur, risikoanalyse eller informasjonssikkerhet
  • Kjennskap til Privacy/Security by design, OWASP, SSDLC 
  • Fordel med relevante sertifiseringer som CISM, CISSP, GWAPT eller andre tekniske sertifiseringer innen området, men ikke et absolutt krav.

Har du i tillegg jobbet med sikkerhet i ulike utviklingsprosjekter, gjerne med smidig/agil metodikk og kan spesifisere løsninger og krav mot leverandører hører vi veldig gjerne fra deg.

Personlige egenskaper
For å lykkes i stillingen må du trives i en selvstendig rolle, hvor du identifiserer stakeholders og trekker på nødvendige ressurse for å få jobben gjort. Du er løsningsorientert, nysgjerrig og pådriver til forbedringer. I tillegg er vi ganske sikker på at du er engasjert og levende opptatt av ditt fagfelt. 

KLP tilbyr
Hos KLP vil du få en spennende rolle hvor du vil jobbe på tvers av divisjoner og forretningsområder, ha mange interessenter og tenke sikkerhet inn i det store bildet. KLP er i en spennende bransje med mange transaksjoner, sensitive personopplysninger og høyt krav til sikkerhet. De setter pris på sine ansatte og ønsker å investere i videreutvikling, blant annet gjennom kurs, sertifiseringer og konferanser. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med dyktige og motiverte medarbeidere i attraktive lokaler i Bjørvika. Du kan trene, parkere sykkelen, spise god mat i en super kantine når du er på jobb, samt bruke firmahytter i inn- og utland. I tillegg til konkurransedyktig lønn og gode arbeidsbetingelser kan de selvfølgelig tilby pensjons- og forsikringsordninger få kan konkurrere med. 

Har du lyst til å være med på en reise som er godt forankret hos ledelsen med et ønske om å bygge state of the art løsninger sammen med noen av de fremste konsulentmiljøene?

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: jacob.bruun@dfind.no / 921 33 989 eller Pål Lyngheim e-post: pal.lyngheim@dfind.no / 926 32 230 for en uforpliktende prat.