Senior Nettverksspesialist

Publisert:
17.07.2020
Sted:
Fornebu, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
15.08.2020

GlobalConnect er i vekst og ønsker å kunne ligge langt fremme på tjenestene de leverer. Derfor ser de nå etter en Senior Nettverksspesialist til avdelingen Nettverk Design som er en del av Teknologi/Network, IT & Operation og består pr i dag av 13 medarbeidere med høyt faglig nivå. I denne rollen vil du jobbe med design og utvikling av vårt MPLS nettverk samt tjenester/produkter som produseres i nettverket. Avdelingen har også ansvar for Life Cycle Management på nettverket og nettverkselementene. Vi støtter og samarbeider tett med Operations, IT Development og B2B Norge. Du vil i denne rollen også fungere som en teknisk faglig ekspert ressurs på tvers av selskapet.

Arbeidsoppgavene vil inkludere nyutvikling og videreutvikling av selskapets MPLS nett. Du vil få muligheten til å teste nytt utstyr, vurdere ny software og være med på å bestemme hvordan GlobalConnect skal velge, teste og implementere nytt utstyr. I denne rollen blir du del av et svært kompetent team i vekst. Du vil få bryne deg på teknisk kompliserte utfordringer i et miljø preget av kunnskapsdeling og kompetanseheving.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Generell teknisk forvaltning av IP, MPLS, Ethernet systemer med fokus på bygging og vedlikehold av vårt IP kjernenett
 • Utvikle tjenester og produkter: design, Low Level design, konfigurasjons maler, test og opplæring
 • Koordinere introduksjon av nye produkter og tjenester
 • Planlegge og bistå Operation i forbindelse med større endringer i IP kjernenettet
 • Utarbeide langsiktig utviklings- og strategi med utgangspunkt i tråd med teknologiutvikling og strategisk målsetting for selskapet
 • Gjennomføre og arrangere tekniske fagforum for å utveksle fagkunnskaper mellom relevante parter og andre deler av organisasjonen
 • Bistå faglig i feilsøking/-retting i kompliserte feilsituasjoner

Vi håper vi at du har:

 • God teknisk- og markedsmessig kunnskap om bransjen
 • Erfaring fra tekniske miljøer innen tele- og datakommunikasjon
 • Høy kompetanse om en eller flere av følgende teknologier: Optisk fiber, xDSL, Routing og switching i kjernenett, metro og aksess/ CPE
 • Høy kompetanse om protokoller som: IS-IS, OSPF, BGP, LDP, RSVP-TE, PIM
 • Kjennskap til produkter fra relevante utstyrsleverandører (Juniper, Huawei, Cisco)
 • Stillingen krever Sikkerhetsklarering

Er du klar for din neste utfordring? Våre rådgivere i Dfind, Kristian Clifford og Pål André Lyngheim er tilgjengelig på hhv. 400 21 566 / 926 32 320 eller kristian.clifford@dfind.no /pal.lyngheim@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men kan ta alle intervjuer og møter via video om ønskelig. Da flere av oss er på sommerferie vil vi være tilgjengelige for spørsmål fra 27. juli. Du er velkommen til å sende oss en mail i mellom tiden, og vi vil komme tilbake til deg raskest mulig.

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av et 42.000 kilometer langt fibernettverk og 18.000 kvadratmeter datasenter.

GlobalConnect har 24.000 bedriftskunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper. I Norge har GlobalConnect også 83.000 privatkunder gjennom den heleide merkevaren Homenet.

Med EQT Infrastructure som eier, har GlobalConnect lansert en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og oursourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger.

GlobalConnect har over 900 ansatte og hadde en omsetning på ca. NOK 3,3 milliarder i 2018. Selskapet har hovedkontor på Fornebu og i København.