Senior Fullstackutvikler! - Lysaker

Publisert:
16.04.2018
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
116322057
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
+47 984 68 690

Kravene til systemene for drift i klesbransjen blir stadig større ettersom effektiv bruk av master- og transaksjonsdata er avgjørende for vekst. Samtidig vil de beste butikkjedene implementere ny teknologi for prosessforbedring. Front Systems utgjør en sentral rolle i å utstyre butikkjeder i klesbransjen med innovative systemer basert på den nyeste teknologien, og i denne sammenheng søker vi nå en Fullstackutvikler. Hos oss kan du jobbe med å utvikle noen få, men gode produkter, der vi går i dybden og skaper de beste løsningene innen vår bransje. Løsningene våre er skybaserte og du vil få anledning til å utfolde deg fritt i Azure i tillegg til å jobbe med spennende teknologier som RFID og IoT. 

Front Systems er et heleid norsk selskap som siden 2007 har designet og utviklet den ledende fashion retail-plattformen i Norge. Dette gir butikkene muligheten til å få full kontroll på vareflyten, analysere nøkkeltall og ta kvalifiserte beslutninger for økt omsetning.
Vi digitaliserer motebutikker! Vi er i sterk vekst og håndterer i dag rundt ti prosent av kleshandelen i Norge med butikkjeder som blant annet Høyer, Ferner Jacobsen, Tatler og Retro. Vi holder til i moderne lokaler på Lysaker og utvider stadig teamet med et ungt og innovativt miljø i fokus. I Front Systems vil du være med å forme og skape en arbeidsplass du er stolt av. Som vår kollega vil du også få muligheten til å bidra til innovative, utfordrende og nyskapende prosjekter.

Vi tror mer på å tilpasse jobben til personen enn omvendt, men i utgangspunktet tror vi du som Fullstackutvikler er:
Faglig dyktig - med det mener vi "godt over gjennomsnittet", men vi synes det er positivt om du også har andre interesser enn jobb. Du er erfaren nok til å vite at det å lage det beste produktet ofte handler om å stille de riktige spørsmålene. I tillegg har du relevant høyere utdanning, og erfaring som utvikler. Du er glad i å eksperimentere og synes det er spennende å utforske ny teknologi og lærer raskt. Du liker å jobbe smidig og uformelt, og er glad i å diskutere innad i teamet og tverrfaglig med kolleger.

Du bør også være kjent med:

  • C#, .NET
  • REST, Api
  • Angular/AngularJS eller JavaScript, HTML
  • Scrum/Lean 

Hos oss får du:
Et fleksibelt (og familievennlig) arbeidsmiljø, med spennende arbeidsoppgaver og kule produkter. Her får du ta eierskap og forme dine egne dager i lyse lokaler ved Lysaker! Vi tilbyr selvsagt  konkurransedyktige betingelser i et solid selskap med blide, engasjerte og dyktige kollegaer.

 

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 64 690 eller e-post: Elisabeth.langseth@dfind.no, rådgivere i Dfind.Organisasjonsbeskrivelse
Front Systems designer og utvikler online kassesystem for fashion og retail i Norge.

Vi tilbyr våre kunder innovative og teknologiske løsninger som gjør det enkelt å samle inn og presentere butikkens transaksjoner og livsløp. På bakgrunn av dette vil våre kunder kunne drive butikk på en mer effektiv og gledelig måte, samt ta beslutninger for økt konkurransedyktighet.

Front Systems er markedsledende på RFID- løsninger, en teknologi som muliggjør effektiv omni-channel-salg.Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no