Senior Frontend Utvikler

Publisert:
04.02.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vi binder sammen banker, forretninger og kunder, og fasiliterer solide, digitale betalingsløsninger via et internasjonalt nettverk - levert av de beste menneskene! Er du klar for den ultimate fintech-utfordringen?

Til eCommerce i vår Merchant Services søker vi nå en Tech Lead! Du vil bli en del av et nytt team som utvikler og implementerer Easy, et neste generasjons eCommerce-produkt. Denne nye betalingsløsningen, utviklet fullstendig av oss, tilbyr våre kunder en “best i klassen” one-click-løsning som gjør betaling enklere enn noen gang. I tillegg er Easy laget for utviklere av utviklere, og er dermed moderne, logisk og bygd på nyere teknologi. Vi tar dermed opp kampen mot flere store aktører, og har som mål å levere den beste og mest smidige løsningen i bransjen. Vårt kjerneteam holder til på vårt norske hovedkontor i Oslo, og består av dyktige og engasjerte kolleger som samarbeider tett med både konsulenter og interne ressurser.

Som vår Frontend utvikler vil du samarbeide tett med UX, Produkteier, Scrum Master, Arkitekter og Tech Lead om UI og Frontend på Easy. Du kommer til å bidra til innovasjon og utvikler av produkter og prosesser, mens du samtidig støtter opp om driftingen og videreutviklingen.

Vi tror du har erfaring med, eller god kjennskap til:

  • HTML5 and CSS3
  • JavaScript MV* frameworks og Angular eller React med TypeScript
  • SASS
  • HTTP interaction med browsers
  • Sikkerhet og testing
  • Front-end DevOps teknologier som Node, Grunt og Gulp

Vi ønsker å tilby deg en viktig stilling i et motivert og kompetent team i en agil organisasjon. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med utvikling av cutting-edge teknologi i en bransje i stadig endring. Miljøet er uformelt og takhøyden er stor, og Nets kan tilby en arena for sosiale aktiviteter. Vi er opptatte av å kunne tilby deg spennende og utfordrende oppgaver, og hos oss vil du få muligheten til å vokse i et større Fintech-selskap med muligheter for utvikling både i en teknisk retning, og i en forretningsnær retning. Vi har selvsagt en konkurransedyktig pakke med lønn, pensjon- og forsikringsordninger.

Nets er et av Nord-Europas ledende selskap innen betalingsløsninger, informasjonsformidling og digitale sikkerhetsløsninger, med en av de mest omfattende og innovative produktporteføljer i Europa. Nets har mer enn 2 500 ansatte, med kontorer i København, Oslo, Stockholm, Helsinki og Tallin. Merchant Services administrerer og forenkler våre kunders betalingsstrømmer. Våre hovedprodukter er betalingsterminaler, kortinnløsning og e-commerce. I Norden tilbyr vi våre løsninger til over 300 000 brukersteder - både fysiske butikker, nettbutikker og innenfor mobilbetaling. Betalingsmåtene inkluderer både Visa, Mastercard, JCB, American Express, Union Pay og andre lokale betalingsmåter. Vi gjør det mulig for våre kunder å akseptere betalinger på en enkel måte uavhengig av betalingskanal. Samtidig tilbyr vi våre kunder verdiøkende tjenester og sikrer oppgjør inn på våre kunders bankkonto med detaljerte oppgjørsrapporter