Senior Frontend Utvikler

Publisert:
04.12.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
06.01.2019
Vi binder sammen banker, forretninger og kunder, og fasiliterer for digitale betalingsløsninger via et internasjonalt nettverk. Vi tilbyr gode betalingsløsninger og gode ideer - levert av de beste menneskene! Er du klar for den ultimate fintech-utfordringen?

Til eCommerce-avdelingen i Nets’ Merchant Services søker vi en Senior Frontend utvikler! Du vil bli en del av et team, som utvikler og implementerer neste generasjons eCommerce-produkt, Easy. Med Easy kan vi tilby våre kunder en one-click-løsning som gjør betaling enklere enn noen gang. Tjenesten er bygd for utviklere, av utviklere og er dermed moderne, logisk og bygd på moderne teknologier.
Vårt kjerneteam holder til på vårt norske hovedkontor i Oslo, og består av dyktige og engasjerte kolleger som samarbeider tett med både konsulenter og interne ressurser.

Som vår Frontend utvikler vil du samarbeide tett med UX, Produkteier, Scrum Master, Arkitekter og Tech Lead om UI og Frontend på Easy. Du kommer til å bidra til innovasjon og utvikler av produkter og prosesser, mens du samtidig støtter opp om driftingen og videreutviklingen. Hos oss vil du ikke møte legacy-systemer eller gammel kode, men et nytt produkt og ny teknologi. 

Vi ønsker å tilby deg en viktig stilling i et motivert og kompetent team i en agil organisasjon. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med utvikling av cutting-edge teknologi i en bransje i stadig endring. Miljøet er uformelt og takhøyden er stor, og Nets kan tilby en arena for sosiale aktiviteter. Vi er opptatte av å kunne tilby deg spennende og utfordrende oppgaver, og hos oss vil du få muligheten til å vokse i et større Fintech-selskap med muligheter for utvikling både i en teknisk retning, og i en forretningsnær retning. Vi har selvsagt en konkurransedyktig pakke med lønn, pensjon- og forsikringsordninger.

Vi tror du har flere års frontend-erfaring, med Javascript, HTML5 og CSS3. Du har erfaring med React og har gjerne vært borti ES5++. Vi tror du har erfaring med JS testing og god sikkerhet i frontend. I tillegg har du forståelse for hva det vil si å jobbe med flere browsers og responsivt design.
 
Det er en fordel hvis du har erfaring med server-side CSS pre-processing platforms, som for eksempel LESS og SASS og god forståelse av HTTP interaction med browsers (request types, request headers, synchronous/asynchronous requests). Hos oss vil du også møte verktøy som Git/TFS, Node, Grunt, Gulp, Jest, Redux og Redux Saga.

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun og Elisabeth Langseth.

Nets er et av Nord-Europas ledende selskap innen betalingsløsninger, informasjonsformidling og digitale sikkerhetsløsninger, med en av de mest omfattende og innovative produktporteføljer i Europa. Nets har mer enn 2 500 ansatte, med kontorer i København, Oslo, Stockholm, Helsinki og Tallin. Merchant Services administrerer og forenkler våre kunders betalingsstrømmer. Våre hovedprodukter er betalingsterminaler, kortinnløsning og e-commerce. I Norden tilbyr vi våre løsninger til over 300 000 brukersteder - både fysiske butikker, nettbutikker og innenfor mobilbetaling. Betalingsmåtene inkluderer både Visa, Mastercard, JCB, American Express, Union Pay og andre lokale betalingsmåter. Vi gjør det mulig for våre kunder å akseptere betalinger på en enkel måte uavhengig av betalingskanal. Samtidig tilbyr vi våre kunder verdiøkende tjenester og sikrer oppgjør inn på våre kunders bankkonto med detaljerte oppgjørsrapporter

Vi tror på at frihet er nøkkelen til et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø. Derfor ønsker vi å inspirere våre kolleger til å tenke og handle selvstendig og kreativt. Med individuell frihet har vi også tradisjonelt teamwork. Å jobbe tett sammen på kryss av fagområder er en essensiell del av vår kultur og en naturlig del av våre komplekse løsninger.