Senior Advisor

Publisert:
03.12.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning | IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
23.12.2019
Dfind Bergen utvider teamet og søker nå en Senior Advisor til vårt team.

Dfind er i sterk utvikling og leverer gode resultater i kombinasjon med sterk vekst innen alle våre forretningsområder. Våre konsulenter er spesialister innen flere fagområder blant annet HR/rekruttering, IT, Finans og ingeniørfag  Dfind er en seriøs og sterk aktør i markedet og våre kunder er alt fra store industrikonsern til små og mellomstore bedrifter og oppstartsselskaper. 
For å løfte oss videre innen HR og Rekruttering , søker vi deg som trives med oppsøkende salg og relasjonsbygging. Du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i arbeidsmarkedet og brenner for å oppnå resultater sammen med andre. I din jobb er du kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert, samtidig som du liker å ha mye å gjøre.  
Vi søker en forretningsutvikler, med vinnerinstinkt og IT bakgrunn. Vi ser etter deg som ønsker å bygge et enda større og sterkere rekrutteringsmiljø innen IT og digitale stillinger i Bergen. Du må våge å tenke litt utradisjonelt, trives med utfordringer og ha et brennende engasjement for å utvikle personer og tjenester. 
Målet vårt er tydelig: Vi skal bli den mest profesjonelle samarbeidspartneren innen alle våre fagområder og ditt ansvar blir rekruttering og organisasjonsrådgiving innen IT og digital kompetanse. Derfor trenger vi DEG, som vil gjøre dette sammen med engasjerte og dyktige kolleger i et  verdensomspennende HR hus, som vil være best lokalt.

Av arbeidsoppgaver kan nevnes: 

•    Utvikle nye forretningsområder innenfor IT
•    Identifisere nye løsninger for Dfind sine kunder
•    Aktivt holde deg oppdatert i markedet. Følge utviklingen og trendene i bransjen
•    Rådgiving overfor våre kunder, kandidater og konsulenter 
•    Generere omsetning og resultater i henhold til felles mål for avdelingen
•    Aktivt jobbe for at teamet når sine felles mål
•    Gjennomføre komplette rekrutteringsprosesser og konsulent ansettelser
•    Utleie og oppfølging av konsulenter
•    Bidra til at kunnskap og kompetanse formidles innad i teamet

I Dfind får du en spennende og utfordrende stilling i et selskap som nå vokser både i volum og resultat. Du vil jobbe sammen med erfarne rådgivere i et sterkt fagmiljø i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av hyggelige, kompetente kolleger som er opptatt av å lykkes og samtidig ha det gøy på jobb. Du vil få en selvstendig og fleksibel rolle med stimulerende arbeidsoppgaver hvor du får stor mulighet til personlig utvikling. 

Er du interessert i å vite mer om stillingen, ta gjerne en samtale med leder i Bergen Beathe Knudstad-Lopez på tlf +47 918 46 815

 

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no