Senior Advisor

Publisert:
22.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
HR, rekruttering og bemanning | IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Vi søker nå en Senior Advisor til vårt Dfind-team for å jobbe med midlertidige stillinger innenfor IT i Oslo.

Dfind er i sterk utvikling og leverer gode resultater i kombinasjon med sterk vekst innen alle våre forretningsområder.  Dfind er en seriøs og sterk aktør i markedet og våre kunder er alt fra store industrikonsern til små og mellomstore bedrifter og oppstartsselskaper. 

Ønsket bakgrunn og personlige egenskaper
Vi søker deg som trives med oppsøkende salg og relasjonsbygging, og er dyktig på å bygge relasjonene både internt og eksternt. Du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i markedet og trives når du oppnår resultater sammen med andre. I din jobb er du kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert, samtidig som du liker å ha mye å gjøre, være på farten, treffe nye mennesker og ta beslutninger. Har du erfaring med oppsøkende salg og gjerne erfaring med IT-bransjen er dette en fordel. Som person er du lydhør, drivende, engasjert og konkurranseorientert. Du er en løsningsorientert person som viser initiativ og løser utfordringer på en konstruktiv måte. Språklig sett kommuniserer du godt, og er flytende i norsk og engelsk.

Typiske arbeidsoppgaver
 • Ansvarlig for salgsprosessen; identifisere prospekts, planlegge og bearbeide markedet, samt skape mersalg hos eksisterende kunder
 • Ringe nye og gamle kunder for å skaffe oppdrag. Booke kundemøter.
 • Utvikle nye forretningsområder innenfor IT
 • Identifisere nye løsninger for Dfind sine kunder
 • Aktivt holde seg oppdatert i markedet. Følge utviklingen og trendene i bransjen
 • Rådgiving ovenfor våre kunder, kandidater og konsulenter 
 • Generere omsetning og resultater i henhold til felles mål for avdelingen
 • Aktivt jobbe for at teamet når sine felles mål
 • Gjennomføre komplette rekrutteringsprosesser og konsulentansettelser
 • Utleie og oppfølging av konsulenter
 • Bidra til at kunnskap og kompetanse formidles innad i teamet
Vi tilbyr
I Dfind får du en spennende og utfordrende stilling i et selskap som nå vokser både i volum og resultat. Du vil jobbe sammen med erfarne rådgivere i et sterkt fagmiljø i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av hyggelige, kompetente kollegaer som er opptatt av å lykkes og samtidig ha det gøy på jobb. Du vil få en selvstendig og fleksibel rolle med stimulerende arbeidsoppgaver hvor du får stor mulighet til personlig utvikling. 

Er du interessert i å vite mer om stillingen ta gjerne en samtale med Business Line Director Temp Sara Göthe på tlf +47 976 71 118

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no