Senior Advisor

Publisert:
03.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
31.08.2019
Dfind er i sterk utvikling og leverer gode resultater i kombinasjon med sterk vekst innen alle våre forretningsområder.  Dfind er en seriøs og sterk aktør i markedet og våre kunder er alt fra store industrikonsern til små og mellomstore bedrifter til oppstartsselskaper. 

Vi søker nå Senior Advisor innen engineering til vårt team i Oslo. Rollen vil innebære å jobbe med konsulentprofiler innen engineering. 

Vi tilbyr
En svært spennende og utfordrende stilling i et selskap som nå vokser både i volum og resultat. Vi har som mål at Dfind skal være det ledende rekrutterings-, konsulent og rådgivingsmiljøet i løpet av 3 år. Du kommer til å bli utfordret til å delta i utviklingen mot dette målet sammen med teamet i forhold til hvilke kandidater, konsulenter og kunder vi trenger for å komme hit. Du vil jobbe sammen med erfarne rådgivere i et tungt/sterkt fagmiljø, i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av hyggelige, kompetente kollegaer som er opptatt av å lykkes og samtidig ha det gøy på jobb. Det er en selvstendig og fleksibel rolle med stimulerende arbeidsoppgaver hvor du får stor mulighet til personlig utvikling. 

Arbeidsoppgaver
  • Ansvarlig for salgsprosessen; identifisere prospekts, planlegge og bearbeide markedet, samt skape mersalg hos eksisterende kunder
  • Gjennomføre komplette rekrutteringsprosesser og konsulentansettelser
  • Utleie og oppfølging av dine konsulenter
  • Rådgiving ovenfor våre kunder, kandidater og konsulenter 
  • Aktivt jobbe for at teamet når sine felles mål
  • Bidra til at kunnskap og kompetanse formidles innad i teamet
  • Generere omsetning og resultater i henhold til felles mål for avdelingen
  • Utvikle nye forretninger og identifisere nye løsninger for Randstad/Dfind sine kunder
  • Ta initiativ til å kontakte kunder for å skape mersalg gjennom kundebesøk, via telefon, etc.
  • Aktivt holde seg à jour om markedet, utvikling og trender innen forretningsområdet 


Ønsket bakgrunn og personlige egenskaper
Vi søker deg som har akademisk bakgrunn innenfor teknologi og operativ erfaring fra stillinger innenfor relevante bransjer som olje&gass, bygg&anlegg, maritimindustri eller lignende miljøer. Du liker å ha mye å gjøre, treffe nye mennesker og ta beslutninger. Som person er du lydhør, drivende, engasjert og konkurranseorientert. Du er en løsningsorientert person som viser initiativ og løser utfordringer på en konstruktiv måte. Vi ser videre at du er en dyktig relasjonsbygger som bygger gode relasjoner internt og eksternt. Du trives når du oppnår resultater sammen med andre, og du er kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert. Du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i markedet. Språklig sett kommuniserer du godt, og er flytende i norsk og engelsk.

For spørsmål knyttet til stillingen, kontakt Business Line Director Sara Göthe i Dfind Finance på telefon 976 71 118 eller send e-post til sara.gothe@dfind.no
Høres dette ut som noe for deg?
Registrer din søknad på www.dfind.no allerede i dag, og vi vil kontakte deg.

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no