Senior Advisor

Publisert:
12.02.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Nå søker vi en Senior Advisor som er klar for en spennende og utfordrende stilling. Vi har som mål at Dfind skal være det ledende rekrutterings-, konsulent og rådgivningsmiljøet i Bergen i løpet av 3 år. Blir du med på reisen?

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen våre spesialistområder. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Trondheim. Dfind er i tillegg en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Vi kan tilby deg en svært spennende og utfordrende stilling i et selskap som nå vokser både i volum og resultat. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. Arbeidsdagene er fleksible og varierte, og du vil jobbe i en bransje i stadig endring. Din faglige utvikling er viktig for oss, og du vil få muligheterer til å bli med på kurs, konferanser og sertifiseringsløp. Vi har alltid høy fokus på kvalitet, men det er likevel plass til god stemning, løse kommentarer og tid til aktiviteter både i og utenfor arbeidstid. Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt.

Hos oss vil du jobbe med alt fra salg og identifisering av prospects til gjennomføring av komplette rekrutteringsprosesser og konsulentansettelser innenfor fagområdet Engineering. Vi jobber alltid som et team, med åpne skuffer og skap, men du vil få ansvar for ditt eget portefølje og budsjett. Det er viktig for oss at du er en god rådgiver ovenfor både kunder, kandidater og konsulenter og at du aktivt tar del i teamets felles mål. I tillegg tar du initiativ til kundedialog for å skape mersalg, samtidig som du holder deg oppdatert på markedet, utvikling og trender innen forretningsområdet

Med deg har du akademisk bakgrunn og operativ erfaring fra stillinger innenfor relevante bransjer som olje & gass, bygg & anlegg, maritim industri eller lignende miljøer. Du trives i et hektisk miljø hvor du treffer nye mennesker og tar viktige beslutninger. Som person er du nysgjerrig, engasjert og konkurranseorientert. Du er en god relasjonsbygger, både internt og eksternt i tillegg til at du er løsningsorientert og viser initiativ for å løse utfordringer på en god måte. Språklig sett kommuniserer du godt, og er flytende i norsk og engelsk.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Tor Førde (tor.forde@dfind.no), eller send oss din søknad!