Selger

Publisert:
26.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
07.08.2019

Veksten i Envac forsetter og vi trenger å styrke den norske virksomheten ytterligere med en sulten og lærevillig Selger lokalisert til vårt hovedkontor i Oslo. Du vil bli en del av et salgsteam på fem personer hvor to sitter i hhv. Bergen og Trondheim. Stillingen rapporter til Salgssjef.

Hvorfor skal du jobbe i Envac? 
Hvis du googler opp Envac så vil du kanskje tenke at dette kun handler om avfallshåndtering. Både våre kunder og vi som jobber i Envac vet at dette handler om så mye mer. Vi representerer "Bærekraftig byutvikling med innovative løsninger". Det å være en del av dette er virkelig både spennende og utfordrende.  

Envac har utviklet og leverer fremtidens avfallsløsninger. Automatisert avfallshåndtering er en konkret løsning på veien mot det "Det grønne skiftet". Våre anlegg finner du bl.a. i Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og omegn og etterspørselen er sterkt økende også fra andre byer. Med vår teknologi frigjøres arealer ute/inne, brannfaren reduseres, ubehagelig lukt og skadedyr forsvinner og ikke minst så bidrar det til et tryggere nærmiljø hvor trafikken av renovasjonsbiler ofte blir helt borte. Vår visjon er at avfallssug skal bli en del av infrastrukturen på lik linje, med vann, kloakk, fjernvarme, strøm, fiber, etc. Dette jobber vi målrettet mot hver eneste dag.

Å være Selger i Envac: 
Salgsprosessen for Envac skjer i grensesnittet mellom kommunale/offentlige etater, utbyggere, arkitekter, prosjektledere og fordrer både tålmodighet og et langsiktig perspektiv. I tillegg til de overnevnte miljømessige gevinster så gir Envac sine løsninger store muligheter for kostnadsbesparelser, inntektsøkninger hos våre kunder/samarbeidspartnere. Envac tilbyr både mobile og stasjonære løsninger alt etter størrelsen på prosjektene og ikke minst behovene hos våre kunder. Leveransemessig opererer Envac både som totalentreprenør og underleverandør. 

Personen vi søker:

 • Har allerede nå lest annonsens første del flere ganger, googlet oss, sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
 • Tror på de løsningene Envac kan tilby og gjennom sin entusiasme skape gode langsiktige relasjoner og resultater.
 • Du bør ha noe teknisk forståelse og/eller interesse, men i de tilfeller hvor det er påkrevet med tyngre teknisk kompetanse så vil prosjektledere bistå, også i kundebesøk. 
 • Har merkantil utdanning på høyskolenivå og minimum 2- 3 års relevant jobberfaring.
 • Fordelaktig om du har jobbet med teknisk løsningssalg, men det viktigste er at du er lærevillig, sulten, og klar for å bli en av oss.  
 • Er strukturert, kvalitetsbevisst med god økonomisk forståelse.
 • Er selvgående, men vet når andre støttespillere skal involveres.
 • Stillingen vil kreve god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og at du er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.

Vi kan tilby:

 • Godt arbeidsmiljø i et selskap, hvor du kan være med på å forme en bærekraftig fremtid.
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø.
 • God opplæring ved bl.a. vårt tekniske hovedkontor i Gøteborg.
 • Envac tilbyr gode pensjon-/ forsikrings- og lønnsordninger.

For å bli enda bedre kjent med oss kan du ta en titt innom vår hjemmesider; https://www.envac.no/ og https://www.envacgroup.com/

Der finner du også relevante videoer som på en god måte synliggjør viktigheten av vår virksomhet. Gjennom vårt store langvarige prosjekt i Bergen sentrum med total renovering og utbygging av avfallssug, har vi også fått bra oppmerksomhet. Bl.a. fikk vi en fredag for snart tre år siden viet hele sendingen av Norge Rundt til vårt viktige prosjekt. (https://tv.nrk.no/serie/norge-rundt/2016/DVNR04003316). 

Vi som jobber i Envac er usedvanlige stolte av det vi holder på med. Vi har ikke noe mål om å bli best i verden, men derimot ønsker vi å bli best for verden. Vi er også opptatt av å ha en bra fordeling av kvinner og menn blant våre ansette og således oppfordrer vi spesielt kvinner til å søke stillingen.

Om prosessen:
Vi går snart inn i en ferieperiode hvor det er krevende å finne tid til intervjuer og møter. Søknadsfristen er derfor satt til 7. august og det er små sjanser for at noen vil bli invitert til intervju før dette. Vi ønsker imidlertid at du i din søknad oppgir når du ikke vil være tilgjengelig for intervjuer. Vi finner alltid en løsning for gode kandidater. 

Har du spørsmål rundt stillingen, ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive, på telefon 905 51 202, for en uforpliktende samtale. I uke 28-30 kan det være litt vanskeligere å nå igjennom, men send eventuelt en tekstmelding så vil du bli kontaktet i god tid før søknadsfristen går ut.

Envac Norge AS inngår i det svenske Envac konsernet. Envac er markedsledende innen helautomatisk avfallshåndtering i form av vakumbasert avfallssug. Vi markedsfører, prosjekterer og leverer komplette løsninger for boligområder, næringsbygg, sykehus og flyplasser. Til daglig betjener våre anlegg millioner av mennesker verden over. Vi er i dag 750 ansatte i Envac konsernet. Envac besitter en betydelig organisasjon innen teknikk- og prosjektutvikling.