Seafood trainee IT

Publisert:
12.10.2020
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
23.11.2020

Er du nyutdannet og klar for å kickstarte din IT-karriere? Nå har du muligheten til å bli trainee i sjømatnæringen! August 2021 starter vi opp nok et traineeprogram.

For sjette år på rad starter The Seafood Innovation opp sitt traineeprogram for sjømatnæringen. Seafood Trainee strekker seg over ett år, og er et næringsrettet program som egner seg for deg som skal søke din første jobb etter studier, og har et sterkt ønske om å jobbe i sjømatnæringen.

Sjømatnæringen står foran en digital transformasjon og det satses stort på å effektivisere og digitalisere hele verdikjeden. Din IT-kompetanse vil være et viktig bidrag for å sikre den bærekraftige veksten som sjømatnæringen har målsetting om. Gjennom Seafood Trainee Programmet vil du også få et godt startpunkt for en karriere i det som er en fremtidsrettet og innovativ bransje. Her kan du være med å utgjøre en forskjell!
Som trainee vil du bli ansatt i et sjømatselskap hvor du får grunnleggende opplæring og innføring i bedriftens samlede virksomhet. I tillegg inneholder programmet en faglig del som består av fire tredagers-samlinger, hvorav én av dem vil foregå i utlandet. Samlingene vil ha tema som omfatter hele verdikjeden i sjømatnæringen. Dette er en mulighet som gir deg intensiv opplæring i sjømatnæringen generelt og spesifikt hos det aktuelle selskapet, som har en sterk faglig og næringsrettet forankring.

Det er mange spennende selskaper involvert i programmet - alt fra store internasjonale selskaper notert på børs, til mindre privateide selskaper, med lokasjoner over hele landet. Felles for alle er at de har ambisiøse mål som nås ved å være innovative, kreative og ved å vise evne til å tilpasse seg endringer. Du får jobbe med dyktige og erfarne ledere og ta del i et program som tilrettelegger for passende utfordringer i takt med din progresjon. Kravene til deg er store, men mulighetene for kompetanseutvikling og karriere vil være betydelige.

Krav til deg som søker:
 • Fullført bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologi/digitalisering
 • Maksimalt 2 års arbeidserfaring.
 • Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.
Vi kan tilby:
 • Unik erfaring og utfordringer fra første sekund
 • En egen mentor til deg for personlig og profesjonell vekst og utvikling.
 • Unikt profesjonelt og ikke minst sosialt nettverk
 • Generell oversikt over og kjennskap til næringen som en helhet
 • Lønnen fastsettes etter de satsene som er normalt i virksomheten for en nyutdannet ansatt med de kvalifikasjonene som etterspørres.

Praktisk informasjon:
Vi forventer stor pågang og mange søknader så vi ber om at du laster opp relevant dokumentasjon via stillingsannonsen på Finn.no eller Dfind.no. Søknader per e-post vil ikke bli vurdert.

Vennligst legg ved følgende som et minimum:
 • CV der det kommer tydelig frem hvilken utdanning du fullført eller er i ferd med å fullføre.
 • Kortfattet søknads-/motivasjonsbrev.
 • Vitnemål/karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon.
Tiltredelse vil være august/september 2021 i selskapet du signerer kontrakt med.

Les mer på https://www.seafoodtrainee.no/ eller ta kontakt med vår rådgiver i Dfind, Cecilie Meling om du har spørsmål til søknadsprosessen.

NCE Seafood Innovation skal utvikle kunnskap, høyne innovasjonsaktivitet og øke konkurransekraft og verdiskaping hos de ulike bedriftene i klyngen, og i klyngen som helhet. Visjon for sjømatklyngen er å «tredoble Norsk matproduksjon fra havet innen 2030». NCE Seafood Innovation arbeider innen tre strategiske utviklingsområder; kunnskap, bærekraftig innovasjon og entreprenørskap. En viktig målsetting for NCE Seafood Innovation Cluster er å utvikle ny kunnskap for økt produksjon av sunn og bærekraftig mat fra havet.