SAP Frontend Utvikler

Publisert:
11.07.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
24.11.2019

Til Coop sitt kjerneteamet innen Business Intelligence søker vi nå etter en senior SAP frontend utvikler. Du vil bli del av et team på ca 10 personer, og du vil få muligheten til å bidra i strategisk viktige prosjekter på tvers av selskapet og verdikjeden. 

Du vil ha hovedfokus på frontend utvikling innenfor SAP Business Objects og være en faglig ressurs innen fagfeltet på tvers av konsernet. Du vil ha mye kontakt med forretningen for å utvikle gode rapporteringsflater. I denne rollen vil du sikre at selskapets informasjonsbehov blir dekket på en god måte.

Eksempel på arbeidsoppgaver kan være:  

  • Design og utvikling av nye løsninger
  • Videreutvikle eksisterende løsninger 
  • Prosjektdeltagelse innenfor SAP Business Intelligence området
  • Dokumentasjon og gjennomføring av test
Din bakgrunn:
  • Høyere utdannelse med IT som fokusområde
  • Flere års erfaring med SAP Business Object, SAC eller andre rapporteringsflater.
  • God kompetanse med IT verktøy generelt er påkrevd

Vi ser etter en person som er kundefokusert, har gode samarbeidsevner og som liker komplekse problemstillinger. Det er positivt om du i tillegg er selvgående og trives med å komme med egne initiativ.

Kontakt gjerne våre rådgivere hos Dfind om du har spørsmål til stillingen.

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag, ca. 1.250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs!, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop 110 byggevarehus i kjedene Obs! Bygg,og Coop Byggmix. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 78 samvirkelag i Norge. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer og en årlig omsetning på 59 mrd. kr.

Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og eid av disse. Coop Norge skal ivareta sentrale fellesoppgaver for samvirkelagene som innkjøp, vareforsyning og kjededrift, og med dette legge til rette for optimal drift i lagene og konkurransedyktighet ut mot medlemmer og forbrukere. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS, Coop Norge Industri AS og Coop Norge Transport AS.