Salgssjef - Oslo

Publisert:
13.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning | IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
31.08.2019
Som salgssjef i Dfind Consulting vil du, sammen med en kompetent og utadvendt gjeng, bidra til at Dfind Consulting lykkes med sine mål. Vi søker deg som har god erfaring med salg, rådgivning og forretningsutvikling innenfor IT-konsulenttjenester. Vi tror du har jobbet noen år med konsultativt salg og vet hva som kjennetegner suksess. I din rolle som Salgssjef vil du være en sentral rådgiver og bidra med din kompetanse og personlighet inn mot våre kunder. Dfind Consulting er et selskap hvor du blir lyttet til og ditt bidrag faktisk betyr noe. Er du sulten på utfordringer og trives med høyt tempo er vi din drømme arbeidsgiver. 

Våre konsulenter jobber innenfor fagfeltet systemutvikling og nært beslektede områder som; UX-designer, maskinlæring og prosjektledelse. Våre konsulenter har erfaring fra organisasjoner innenfor ulike domener som offentlig forvaltning, helse, bank og finans, retail, telekom osv. 

DC fremstår som et svært attraktivt arbeidsplass med lav turn-over. Vi ble sertifisert som et Great Place To Work selskap med en svært god score i første forsøk noe som ytterligere bekrefter at vi er svært godt selskap å jobbe i. Vi har et eget kontorer sentralt i oslo i Akersgata 7

I første omgang ønsker vi en uforpliktende samtale med deg for å avklare om dette er er din mulighet til å gjøre en forskjell. Vi holder ditt navn anonymt for oppdragsgiver til vi er enige om at du ønsker å ta dette et steg videre. Vi ser frem til å høre fra deg.

Dfind Consulting - DC - er et av Norges raskest voksende konsulentselskap. Vi har i dag nærmere 100 ansatte konsulenter i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Dfind Consulting er et rent teknologiselskap innenfor systemutvikling. Vi hjelper våre kunder med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger slik at våre kunder skal oppnå sine mål innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering. Dfind Consulting er et bransje- og teknologiuavhengig selskap som har kunder innenfor både i offentlig- og privat sektor.