Salgskonsulent

Publisert:
03.01.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Tankene om hvordan et kontormiljø faktisk skal se ut er i stor endring. Mennesket settes i større grad i sentrum og hva som får en ansatt til å trives og derigjennom yte sitt beste er i fokus. Form/Funk har klare tanker om dette basert på sin lange erfaring og evnen til å tenke nytt. Og ikke minst hvor viktig det er å levere løsningene med høy kvalitet i alle ledd. 

Er dette tanker du kan assosiere deg med, og kanskje er du opptatt av form, stil, farge, estetikk og funksjon i tillegg? Er du en person som trives i et uformelt og kreativt miljø og som gleder deg til å gå på jobb hver dag?  Hvis du også innehar evnen til å holde i flere prosjekter samtidig med kontroll og oversikt, er vi sikre på at Form/Funk er et selskap du vil trives i. Vi har det gøy på jobben, har løs snipp, men er profesjonelle til fingerspissene. Vi er tett på våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere og suveren kundeservice er vårt fremste kjennetegn. I tillegg beskrives vi som smidige, fleksible og kreative.

Vi ser nå etter en ny salgsressurs som skal være med på å løfte selskapet til nye høyder. Rollen er svært åpen og det vil være store muligheter for å påvirke sin egen hverdag. Salg i vår bransje baserer seg i stor grad på nettverks- og relasjonsbygging, og det er derfor avgjørende at du trives i dialog med andre mennesker, er kontaktskapende, uredd og høy på energi og pågangsmot. Av og til vil arrangementer internt og eksternt foregå utenfor vanlig arbeidstid, og det er derfor nødvendig med gjensidig fleksibilitet for å få jobben gjort. Vi deltar også på messer i inn- og utland – noe som også vil være en del av jobben. Om du har bransjeerfaring eller ikke er ikke så vesentlig, men du bør utvise interesse, høy grad av nysgjerrighet og lyst til å tilegne deg den nødvendig kunnskapen. Gammel eller ung, mann eller dame, spiller liten rolle så lenge du kan krysse av på flesteparten av egenskapene over. 

Form/Funk er et kompetanse-hus med masse erfaring og lang historie i bransjen. Dette vil du som nyansatt nyte godt av i form av grundig opplæring og innføring i produkter, leverandører, partnere og kunder. Du skal slippe å «finne opp kruttet» selv, det er mange i selskapet som kan fortelle deg hvordan man gjør ting i denne bransjen - og vi er åpne for nye måter å tenke og gjøre ting på også. 

Våre nye lokaler på Ryen er moderne og inneholder utstillinger av et bredt spekter av løsninger. I showroomet kan kundene se og oppleve produkter fra utvalgte leverandører. Her har vi åpent kontorlandskap, stillerom, sosiale soner og et romslig møterom pluss stor og åpen sosial sone, som vender mot en åpen takterrasse. Og midt oppe i dette har vi våre arbeidsplasser. Alt etter behov og hvilke oppgaver som skal løses. Vi bruker også lokalene aktivt til arrangementer for kunder og samarbeidspartnere. Både på dag og kveldstid. 

Så, hvis du kan trives i en slik setting, hvor hardt arbeid i kombinasjon med mye moro og sosialisering er hovedingrediensene, da er vi over snittet interessert i å møte deg. Du vil få stor frihet under ansvar, fleksibilitet, konkurransedyktig lønn og gode og morsomme kollegaer som vil deg vel.

Ønsker du en prat før du søker? Ta kontakt med senior rådgiver, Atle Sæther i Dfind AS på telefon 91913999. Ønsker du å søke stillingen, benytt «søk her» knappen i annonsen. Alle henvendelser og søknader vil bli behandlet strengt konfidensielt. 

Håper å høre fra deg!

Form/Funk ble etablert 1999 og har siden vært en betydelig aktør i Oslo-området på interiør og kontormøbler til både private og offentlige organisasjoner. Selskapet er forhandler for et bredt spekter av kvalitetsleverandører og kan skreddersy løsninger til et hvert behov kundene måtte ha. I et marked hvor det foregår kontinuerlige endringer i forhold til hvordan et kontor faktisk skal eller kan se ut, bidrar Form/Funk med funksjonelle, kreative og lekne tanker basert på sin lange erfaring og tunge kompetanse. Form/Funk tar et totalansvar for alt fra rådgivning, teknisk tegning, prosjektledelse og montering, og er ISO 9001/14001:2015 sertifiserte. Selskapet kjennetegnes av et sterkt ønske om å levere kvalitet i hele prosessen og suveren kundeservice er selskapets fremste kjennetegn.
 
Selskapet holder til i nye og tidsriktige lokaler på Ryen, omsatte i 2017 for 80 mill og er 9 hardtarbeidende og kreative ansatte.