Researcher Bergen

Publisert:
10.02.2020
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
29.02.2020

Vi tror på den gode lagfølelsen, og at det å skape suksess sammen, gir størst glede! Nå søker vi en ny researcher som er klar for en spennende og utfordrende stilling i vårt Engineering team i Bergen. 


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med search og kandidathåndtering i en rekrutteringsprosess. Det er en stor fordel om du har god kjennskap til Linkedin Recruiter og erfaring med SoMe. Ditt hovedfokus vil være på kandidat siden, og gjennom din rolle og ditt bidrag vil du sammen med andre rådgivere sikre godt kvalifiserte og motiverte kandidater til hvert enkelt rekrutteringsoppdrag innenfor Engineering. Du er en lagspiller som trives når du oppnår resultater sammen med andre, og du er kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert. Din evne til å skape nettverk og relasjoner er viktig for oss, og vi håper du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i bransjen. Det viktig at du har en meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Vi ser etter deg som har utdanning på bachelornivå, interesse for strategi, forretning, mennesker, og «gravende» arbeid. Du er nysgjerrig og analytisk og bruker disse egenskapene til å søke ny kunnskap. Rett kandidat evner å håndtere mange parallelle oppgaver, samtidig som frister og forventet kvalitet overholdes. Det er derfor viktig at du er tilpasningsdyktig, strukturert og flink til å prioritere.
 

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? 


Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt og samtidig veldig sosialt miljø. Vi er et verdidrevet selskap og vi bruker våre verdier som retningsgivere. Vi jobber alltid som et team med felles måloppnåelse, med åpne skuffer og skap, og det er lett å være ny hos oss. Du vil raskt bli inkludert i operativer prosesser, og vi jobber ofte på lag, med delt kandidat- og kundeansvar. Vi ønsker at du skal bidra til at vi kan levere et enda bedre produkt, og en enda bedre prosess for våre kunder og kandidater. 


Personlighet: 
Personlighet skal gjenspeiles i Randstad/Dfind sine kjerneverdier. 

• to know Vi er eksperter. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 

• to serve Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 

• to trust Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 

• striving for perfection Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel. 

• simultaneous promotion of all interests Vi ser det store bildet og tar vårt sosiale ansvar alvorlig. Vår virksomhet skal alltid tjene samfunnet som helhet. 

 

Som researcher hos oss kan vi tilby deg en fleksibel og spennende stilling. Det er en variert og utfordrende hverdag med store muligheter i et ambisiøst og levende arbeidsmiljø. Du vil få tilrettelagt god opplæring og vårt selskap har stor fokus på at den enkelte medarbeider skal oppleve personlig utvikling.

Dfind er anerkjent for å levere kvalitet og har store planer fremover. Vi er meget profesjonelle og tar jobben og kunden på det største alvor. Det er likevel plass til god stemning og løse kommentarer og her må DU også bidra. Høres dette spennende ut? 

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Jenny Wille Joung enten på e-post: jenny.joung@dfind.no eller tlf: 48238852.

Søknadsfrist: 29/02-2020
Dette er en fast stilling. 
 

Stor oppdragsmengde gjør at vi ser frem til å ønske velkommen til en ny kollega!

 

Om Dfind

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no