Regnskapssjef

Publisert:
20.03.2020
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans | Økonomi
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Ansvarsområde:
Komplett Bank er stadig i vekst og har etablert seg som en seriøs og solid aktør i bransjen. Vi søker derfor en regnskapssjef som kan være med å løfte oss videre. Er du faglig dyktig innen regnskap og har en sterk team- og ansvarsfølelse, så er vi interessert i å snakke med deg.

Som vår regnskapssjef vil du ha et overordnet fagansvar for regnskapsfunksjonen og finansielle prosesser i selskapet. Spesielt innenfor regnskap (IFRS), skatt og avgift. I tillegg til fagansvaret, vil du også ha det operative ansvaret for driften regnskapsavdelingen, samt sikre et solid samarbeid med eksternt regnskapskontor og ekstern revisor.

I stillingen ligger også et ansvar for utvikling og effektivisering av prosesser og rutiner som kan sikre en kvalitativ drift knyttet til regnskap, finansielle prosesser og rapportering.

Stillingen har bred kontaktflate og innebærer utstrakt kontakt med ansatte i avdelingen, outsourcingspartner på regnskap, revisor og i banken for øvrig.

Du vil inngå i et sterkt faglig team og rapporterer til CFO. Finansavdelingen består av seks ansatte per dags dato. Arbeidssted er Lysaker i Bærum kommune.

Arbeidsoppgaver:
 • Overordnet ansvar for regnskapsavdelingen, herunder lederansvar og ansvar for samarbeid med ekstern regnskapsleverandør og revisor
 • Ha det faglige ansvaret innen området skatt, avgift og regnskapstekniske vurderinger, særlig IFRS
 • Påse at regnskapet blir ført og rapportert i henhold til IFRS (rapporterer til Oslo børs)
 • Delta aktivt ved månedlig og kvartalsvis rapportering til styret, ledelsen og Oslo børs
 • Bidra sterkt til å videreutvikle og effektivisere prosesser og rutiner i økonomiorganisasjonen, og sikre at selskapet arbeider effektivt og sikre kvalitative leveranser
 • Ansvar for lønnskjøring og prosess sammen med HR og eksternt regnskapskontor
 • I rollen vil man jobbe tett sammen med øvrige av finansavdelingen, samt ha en sentral rolle ellers i administrasjonen. Kontaktpunkt mot revisor
Ønskede kvalifikasjoner:
 • Høyere utdannelse innen økonomi/revisjon, fortrinnsvis med en Master i Revisjon & Regnskap
 • Minimum 4 års operativ erfaring fra revisjon eller tilsvarende roller. Gjerne erfaring fra bank- eller forsikringsbransjen
 • God erfaring med og kunnskap om IFRS, Spesielt erfaring med IFRS 9 er ønskelig
 • Sterk eierskapsfølelse
 • Kommuniserer godt bygger og bygger lett relasjoner. Flink med mennesker og vil fungere godt i en lederrolle
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i rollen må du være analytisk, proaktiv og ha høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, samtidig som du trives med høyt tempo og høye krav. Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges, men også evnen til å jobbe selvstendig.

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på utviklingen i et ledende finansselskap. Du vil bli utfordret med mange faglig spennende oppgaver og problemstillinger knyttet til regnskap, IFRS og skatt/avgift. Dette er en meget spennende mulighet for en som søker ansvar og en lederrolle til å utvikle seg personlig, så vel som faglig. Selskapet har et meget godt arbeidsmiljø med motiverte og kompetente kollegaer. Konkurransedyktige betingelser.

For ytterlige informasjon, kontakt Ørjan Gamst i Dfind på tlf. 957 29 725, eller mail: orjan.gamst@dfind.no eller Robert Larsen i Dfind på tlf. 948 78 163 eller mail: robert.larsen@dfind.no Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.


Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering, og sparekonto, med attraktive vilkår. Banken ble etablert i 2014 med konsesjon fra det norske Finanstilsynet og tilbyr i dag lån og kredittkort til norske, svenske og finske kunder, samt kjøpsfinansiering på Komplett.no og Komplett.se. Innskuddene i Norge (NOK), Sverige (SEK) og Tyskland (EUR) er dekket av innskuddsgarantien fra Sikringsfondet.

Komplett Bank samarbeider med Komplett-gruppen som står bak flere av de beste nettbutikkene i Norge og Skandinavia, bl.a. Komplett.no, Komplett.se, KomplettBedrift.no og Webhallen.no. Komplett Bank sin største aksjonær er Canica Invest AS (19,4%) som for øvrig også er største aksjonær av Komplett-gruppen.