Regnskapssjef

Publisert:
05.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Økonomi
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Vi søker nå etter en operativ og faglig dyktig Regnskapssjef til vårt hovedkontor i Oslo, Vedkommende vil være sentral og delaktig med å løfte oss videre sammen med dyktige kollegaer. Vi arbeider med å effektivisere våre rutiner og i størst mulig grad benytte automatiserte og digitale systemer. 
 
Ansvarsområde
Som Regnskapssjef får du et helhetsansvar for NorgesTaxis regnskap med tilhørende driftsselskaper. Stillingen innebærer å ha det overordnede fagansvaret for regnskapsavslutninger og rapportering. 
 
Stillingen rapporterer til CFO.

Hovedoppgaver
 • Helhetlig ansvar for regnskapsavleggelse for syv selskaper som inkluderer periode- og årsregnskap og ligningspapirer, dvs. regnskap fra A-Å
 • Ansvar for avstemming og avregning av offentlige avgifter, herunder mva. arbeidsgiveravgift, skattetrekk etc. samt selskapsskatt
 • Ansvar med å vedlikeholde og videreutvikle den regnskapsfaglige spisskompetansen
 • Ansvar for de månedlige avstemmingene, vurderingsposter for alle selskap inkludert interne transaksjoner mellom selskapene
 • Ansvar for å utarbeide månedlige likviditetsrapporter
 • Rapportering til morselskap i Sverige
 • Bistå med analyser og dokumentasjon til månedlige Business Reviews
 • Være proaktiv og legge til rette for forbedringer og sikre god internkontroll
 • Ansvarlig for å støtte våre regionssjefer i forbindelse med regnskapsrelaterte spørsmål og oppgaver
 • Drive prosessene med å skape en effektiv og kvalitativ regnskapsfunksjon
 • Erfaring med Visma Business er en fordel
 • Løpende kontakt med selskapets revisor
Kvalifikasjoner
 • Høyere økonomisk utdannelse gjerne med spesialisering innen regnskap og økonomi
 • Minimum 5 års relevant erfaring, gjerne fra revisjon
 • God brukerkompetanse og interesse fra ulike ERP- og rapporteringssystemer, samt gode Excel-kunnskaper
 • God teknologiforståelse- og kompetanse
Personlige egenskaper
For å lykkes og trives i rollen må du være operativ, nøyaktig, analytisk og strukturert. Du må være faglig trygg på regnskap, og ta eierskap til ansvarsområdene dine samtidig som du også aktivt bidrar til å videreutvikle forretningen. Du har høy grad av gjennomføringsevne og beslutningsdyktighet samtidig som det er viktig at du er initiativrik og selvgående og evner å jobbe godt i samarbeid med andre i organisasjonen. At du bidrar positivt til vårt gode arbeidsmiljø er også viktig, og du må ha evnen til å stå på i jobben.   
Du må kjenne deg igjen i våre verdier: Engasjement, Samarbeid og Stadige forbedringer 
 
Vi tilbyr
Til den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling i et kjent og spennende selskap i vekst. Stillingen vil gi gode muligheter for både faglig og personlig utvikling og du vil bli en del av et spennende og hyggelig arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kollegaer. Selskapet skal flytte til nye lokaler på Helsfyr, «Valle Wood» med kort avstand til kollektivknutepunkt. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.
 
Høres dette spennende ut, ta med kontakt Leif Thoring på tlf. 913 68 810 eller Ørjan Gamst på    tlf. 957 29 725  i Dfind Finance. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Søknadsfrist snarest.
Søknader vil bli behandlet fortløpende.

 

NorgesTaxi AS er en del av Nordens ledende taxikonsern Cabonline Group. I Sverige, Finland, Danmark og Norge har Cabonline til sammen 5 300 biler under ulike varemerker og totalt en omsetning på ca 5,6 mrd SEK. NorgesTaxi tilbyr et transporttilbud for både private og offentlige kunder, og har virksomhet i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kongsberg og Drammen. For drosjeeiere tilbyr vi god opplæring, attraktive kundeavtaler, bransjeledende teknologiutvikling og tilgang til god infrastruktur. NorgesTaxi har ca 650 biler tilsluttet våre driftsselskaper. Vi satser stort på produktutvikling og vekst. Siste produktlansering var Jip – en app for bestilling av turer til gunstige fastpriser innenfor gitte tidspunkt, først lansert i Trondheim. Lansering i øvrige nordiske byer står for tur. Vi har fem regionskontorer i Norge med hovedkontor sentralt i Oslo. Fra oktober 2019 flytter vi inn i nye lokaler på Helsfyr - “Valle Wood”.