Regelsystemkonsulent - Oslo

Publisert:
09.10.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
11.11.2018

Decisive AS er et norsk konsulentselskap som har spesialisert seg på leveranser av regelsystemløsninger. Vi er i dag 28 personer som arbeider med denne teknologien og grunnet stor etterspørsel etter tjenestene søker vi nå etter nye personer som kan tenke seg å arbeide i utfordrende (og ofte store) prosjekter.

Vi søker nå systemutviklere med interesse for regelmotorer og forretningsutvikling!

Stillingen er rettet mot noen av Norges største og mest spennende IT-prosjekter. Decisive sine konsulenter har sentrale roller i å implementere forretningsregler ved bruk av regelmotor. Konsulentene våre sitter tett på beslutningstakerne hos kundene. Som ansatt i Decisive vil du få muligheten til å rådgi, automatisere, effektivisere og til å bistå med å forme løsningene som er en sentral del av kjernevirksomheten til våre kunder.

Vi tror den rette kandidaten har programmeringserfaring fra tidligere. Kanskje har du også jobbet med arkitektur og integrasjoner. Det er også positivt om du har interesse for skytjenester. Hos Decisive vil du bygge videre på denne erfaringen og få store muligheter til å få både faglig og teknisk vekst. Du vil også få verdifull erfaring innen forretningsutvikling som rådgiver og sparringspartner på noen av Norges største IT-prosjekter.

Decisive kan tilby et sterkt, dedikert og sosialt miljø med fokus på sosiale samlinger og faglig vekst. De flytter til nyoppussede lokaler på Fyrstikktorget høsten 2018 og miljøet er formet av flat struktur, medbestemmelse og korte beslutningslinjer.

Det er ønskelig at du har god kjennskap (minimum 3 års erfaring) til objektorienterte metoder gjennom UML, J2EE/Java, .NET eller lignende fra tidligere. Opplæring i regelmotoren Blaze Advisor vil bli gitt. Da du vil jobbe tett på kunder er det viktig at du forstår norsk og kan kommunisere på et skandinavisk språk.

Arbeidsoppgavene vil inkludere: 

  • Analyse, design og systemutvikling
  • Faglig dialog med kunder og kollegaer
  • Arkitektur og integrasjon

Decisive kan tilby:

  • Unik kompetanse i et voksende arbeidsfelt
  • Faglig utfordring og komplekse problemstillinger
  • Du vil jobbe tett på kjerneprosessene til kundene
  • Konkurransedyktige betingelser inkludert bonus og gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Du vil jobbe i et ansatteid selskap i sterk vekst og med god økonomi

Ønsker du høre mer om stillingen og muligheter i Decisive? Ta gjerne kontakt med Lars Frøyland eller Kristian Clifford for en uforpliktende prat.

Decisive AS er et norsk konsulentselskap som har spesialisert seg på leveranser av regelsystemløsninger. Vi er i dag 26 personer som arbeider med denne teknologien og grunnet stor etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå etter nye personer som kan tenke seg å arbeide i utfordrende (og ofte store) prosjekter.
Stillingene er rettet mot noen av Norges største og mest spennende IT-prosjekter. Konsulentene vil ha sentrale roller i å implementere forretningsregler ved bruk av regelmotor. Opplæring i Decision Management systemene vi bruker vil bli gitt.