Prosjektleder VVS

Publisert:
05.06.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Prosjektledere til Norges ledende VVS miljø
Vi opplever nå sterkt økende arbeidsmengde og søker flere ingeniører/sivilingeniører med erfaring som oppdragsleder og/eller prosjektleder til vårt kontor i Oslo.

Som prosjektleder i Erichsen & Horgen vil du jobbe med dyktige og engasjerte medarbeidere i landets største fagmiljø innen VVS, energi og inneklima. Oppgavene vil typisk omfatte oppdrags- og prosjektledelse, prosjektering og rådgivning. Med din kompetanse, erfaring og engasjement vil du være en viktig brikke for å skape merverdi for våre kunder. Du vil kunne få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter som Nytt Drammen sykehus, Livsvitenskapsbygget og videre utvikling av Bjørvika/Bispevika for å nevne noen.

Kvalifikasjoner
Vi er interessert i personer med minimum 5 års erfaring, fortrinnsvis fra bygg- og eiendomsbransjen. Du må ha ditt faglige kjernekompetanseområde innenfor VVS, energi og klimateknikk. Evne til å lede oppdrag, skape tillit hos våre oppdragsgivere, samt trekke på veksler på kollegaer for gode sluttresultater er sentrale ferdigheter vi ser etter. Det er også fordelaktig om du har kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit.

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson.

Vi har fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø som du fort blir en del av.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med vår rådgiver i Dfind AS, Henrik Hummel, telefon 954 28 242. Vi behandler all informasjon konfidensielt, om ønskelig også for vår oppdragsgiver.