Prosjektleder operatør Sandsli

Publisert:
29.12.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Energi | Industri | Produksjon
Varighet:
Prosjekt
Søknadsfrist:
Snarest
Vi trenger en flink prosjektleder til å jobbe som prosjektleder for operatørselskap i Bergen. Dette er en langsiktig jobb og en morsom stilling i et sterkt prosjektledermiljø.
Oppstart fortrinnsvis medio februar.

En vil jobbe som prosjektleder for større overhalingsprosjekter. Større overhalingsprosjekter kan også beskrives som større korrektive vedlikeholdsprosjekter. - HMS-, Kost- og Planansvar for en portefølje av større overhalinger/Korrektive Vedlikeholdsprosjekter - Sikre etterlevelse av gjeldende krav, arbeidsprosesser, kontrakter og avtaler - Ivareta en kommersiell tankegang og verdiskaping gjennom hele prosjektgjennomføringen - Oppdragsgiverrollen ovenfor leverandører der leverandører har selvstendige oppdrag - Følge opp spesialistleverandører som ikke har helhetlig oppdrag - Sikre godt samarbeid mellom leverandører og driftsorganisasjon onshore/offshore Prosjektleder rapporterer til Vedlikeholdssjef i Drift.

Kvalifikasjoner:
Teknisk utdanning på bachelor eller masternivå
Multidisiplin forståelse i prosjektutvikling med minimum 5-7 års erfaring innen prosjektledelse
Erfaring fra installasjons/drift offshore og med høyt fokus på HMS og god risikoforståelse
Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
Fokus på initiativ og eierskap i oppgaver
Fleksibel og løsningsorientert 
Strukturert og pliktoppfølgende
Erfaren bruker av SAP (etablere Arbeidsordre/jobbsetting, M01, PM03, M5 notifikasjon)
Kjennskap til ProCoSys og Safran.
Kjennskap til Aris arbeidsprosess innenfor modifikasjon- og KV-prosjekt

Ta kontakt for mer informasjon.  

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no