Prosjektleder elektro

Publisert:
16.12.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Prosjekt
Søknadsfrist:
Vi vurderer søkere fortløpende

Vi har behov for en person med bred erfaring som prosjektleder og som har elektroteknisk utdanning i bunn.
Det er rom for stor personlig utvikling i interessante prosjekter i årene som kommer.


Som prosjektleder skal du følge opp elektroarbeidere på byggeplass. Det inkluderer oppfølging av entreprenør og tilhørende kontraktsforpliktelser. Det er avgjørende at du er strukturert, har god teknisk forståelse, i tillegg til gode samarbeids- og gjennomføringsevner. Du vil bli en del av et team bestående av dyktige kolleger og ha store utviklingsmuligheter i årene som kommer.

Personen vi ser etter har en relevant bachelor- eller mastergrad innen elektro og flere års erfaring fra prosjektledelse. Du kan vise til større, relevante prosjekter på cv’en, og er ute etter en hverdag hvor du får bruk for din erfaring. Du er velkjent med gjeldende regelverk og forskrifter som gjelder for elektro. Du snakker og skriver norsk eller et annet skandinavisk språk.

Send oss en cv med prosjektoversikt, og noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg.
Vi vurderer søkere fortløpende.

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no