Prosjektleder

Publisert:
25.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
07.08.2019

Veksten i Envac forsetter og vi trenger å styrke den norske virksomheten ytterligere med en Prosjektleder til hovedkontoret i Oslo. I tillegg til prosjekter i Oslo og Akershus, vil denne stillingen også kunne påregne å lede prosjekter andre steder i Norge. Således så må du påregne en del reisevirksomhet. Den tekniske kompetansen internt i Envac er svært god og du vil være sikret et godt faglig nettverk med kolleger både i Bergen, Trondheim, Oslo og i Sverige.

Stillingen som Prosjektleder er en spennende og utfordrende stilling hvor hovedinnholdet er knyttet opp mot prosjektering/tegning av anlegg ved hjelp av DAK, utarbeidelse av fremdriftsplaner, materialbestilling og prosjektøkonomi. Det er Prosjektleder som har ansvaret for oppstart, oppfølging og kontroll. I det ligger bl.a. oppfølging på byggeplassen, av montører, gjennomføring av bygge møter og kontroll av utført arbeid underveis. På byggeplassen benytter Envac i tillegg til egne ressurser også innleid kompetanse som også Prosjektleder har ansvaret for.

Du vil i noen sammenhenger også bistå vårt salgsapparat, som teknisk rådgiver i kundebesøk. Salgsprosessen for Envac skjer i grensesnittet mellom kommunale/offentlige etater, utbyggere, arkitekter og prosjektledere. Envac sine løsninger gir store muligheter for kostnadsbesparelser, inntektsøkninger hos våre kunder/samarbeidspartnere og ikke minst så er miljøhensynet og samfunnsansvaret kanskje det viktigste salgsargumentet. Envac tilbyr både mobile og stasjonære løsninger alt etter størrelsen på prosjektene og ikke minst behovene hos våre kunder. Leveransemessig opererer Envac både som totalentreprenør og underleverandør.

Personen vi søker:

 • Har universitets- eller høyskoleutdanning fortrinnsvis innen bygg, maskin, prosessteknologi eller energi og miljø, gjerne med påbygging av Prosjektlederutdanning fra f.eks. BI eller PMI. Relevant erfaring innen infrastruktur/bygg anlegg/olje kan veie opp for manglende utdanning.
 • Har god erfaring med prosjektering av tekniske løsninger/anlegg.
 • Har gode datakunnskaper og helst med god erfaring fra AutoCAD 2D, Revit 3D og MS Project.
 • Er strukturert, kvalitetsbevisst, faglig dyktig og innehar god økonomisk forståelse.
 • Har fokus på Helse, Miljø og Sikkerhet og verdsetter, samt bidrar med erfaringsoverføring på tvers
  av organisasjonen
 • Er selvgående, men vet når andre støttespillere skal involveres.
 • Tror på de løsningene Envac kan tilby og gjennom engasjement og entusiasme skape gode resultater.

Vi kan tilby:

 • Godt arbeidsmiljø i et selskap, hvor du kan være med på å forme en bærekraftig fremtid.
 • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø.
 • God opplæring ved bl.a. vårt tekniske hovedkontor i Gøteborg.
 • Envac tilbyr gode pensjon-/ forsikrings- og lønnsordninger.

For å bli enda bedre kjent med oss kan du ta en titt innom vår hjemmesider; https://www.envac.no/ og https://www.envacgroup.com/ Der finner du også relevante videoer som på en god måte synliggjør viktigheten av vår virksomhet. Gjennom vårt store langvarige prosjekt i Bergen sentrum med total renovering og utbygging av avfallssug, har vi også fått bra oppmerksomhet. Bl.a. fikk vi en fredag for snart tre år siden viet hele sendingen av Norge Rundt til vårt viktige prosjekt. (https://tv.nrk.no/serie/norge-rundt/2016/DVNR04003316). 

Vi som jobber i Envac er usedvanlige stolte av det vi holder på med. Vi har ikke noe mål om å bli best i verden, men derimot ønsker vi å bli best for verden

Om prosessen
Vi går snart inn i en ferieperiode hvor det er krevende å finne tid til intervjuer og møter. Søknadsfristen er derfor satt til 7. august og det er små sjanser for at noen vil bli invitert til intervju før dette. Vi ønsker imidlertid at du i din søknad oppgir når du ikke vil være tilgjengelig for intervjuer. Vi finner alltid en løsning for gode kandidater. 

Har du spørsmål rundt stillingen, ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive, på telefon 905 51 202, for en uforpliktende samtale. I uke 28-30 kan det være litt vanskeligere å nå igjennom, men send eventuelt en tekstmelding så vil du bli kontaktet i god tid før søknadsfristen går ut.

Envac Norge AS inngår i det svenske Envac konsernet. Envac er markedsledende innen helautomatisk avfallshåndtering i form av vakumbasert avfallssug. Vi markedsfører, prosjekterer, leverer og drifter komplette løsninger for boligområder, næringsbygg, sykehus og flyplasser. Til daglig betjener våre anlegg millioner av mennesker verden over. Vi er i dag 750 ansatte i Envac konsernet. Envac besitter en betydelig organisasjon innen teknikk- og prosjektutvikling.