Prosjektleder

Publisert:
09.05.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
23.05.2019
Digitroll har tyve års erfaring som et av Norges ledende selskaper innen e-handel og nettbutikkproduksjon. Vi opplever en god kundevekst, og må forsterke laget vårt.
 
Selskapet jobber med mange spennende og utfordrende kundeprosjekt. For å øke effekteten av vårt arbeid, samtidig som vi ønsker å utvikle oss faglig, trenger vi en strukturert og energisk prosjektleder som kan lede vår utvikler-avdeling.
 
Vi trenger deg som er selvstendig, har erfaring fra ledelse og som ønsker å være med på å utvikle oss og våre kunder. Dine analytiske og strategiske evner, vil gjøre deg til en viktig sparringspartner for ledelse, kunder og ansatte. 
 
Du har økonomisk forståelse og kan raskt sette deg inn i nye problemstillinger. Da e-handel og nettbutikkproduksjon er vår kjernevirksomhet, er det også ønskelig at du har erfaring fra dette fagfeltet. Netthandel øker med 13-14 prosent hvert år, og vi jobber med små, mellomstore og store kunder som er avhengig av vår hjelp til å levere gode e-handelsløsninger til sine kunder.
 
Vi som trenger deg, er 12 dedikerte, kreative, humørfylte og engasjerte mennesker, som jobber mot felles mål på tvers av selskapets avdelinger. Kontorplassen din blir på Fantoft, kun minutter unna Bybanestoppet.
 
Digitrolls ansatte kommer på jobb hver morgen for å gjøre e-handel og nettbutikk enkelt, inspirerende og ikke minst levere  de beste strategiske løsninger for vekst og lønnsomhet for våre kunder.
 
Vil du være med på denne utviklingen? Vil du være med på å skape e-handelshistorie?
 
For mer informasjon, kontakt Bjørn Dahl på mobil 907 58 901