Prosjektleder

Publisert:
23.10.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Bygg og Energiservice AS (BES) gjennomfører rehabilitering og ombygging av næringseiendom for en lang rekke eiendomsselskaper, og er kjent for å levere topp kvalitet til avtalt tid og budsjett. Prosjektene gjennomføres i stor grad av underentreprenører, men ledes av et lite antall prosjektledere som er tett på og fullt ut ansvarlige for sine prosjekter.  Arbeidsmengden er nå økende, ambisjonene er store og som følge av det er det behovet for nok en prosjektleder.

Arbeidsoppgaver
I BES er det kvalitet, fokus på detaljer, engasjement og serviceinnstilling som har gitt langvarige forhold til en trofast og fornøyd kundemasse. Som prosjektleder her får du fullt og helt ansvar fra kundekontakt og befaring, til ferdigstillelse og overlevering. Det blir ditt ansvar å sørge for planlegging, bestillinger, vareflyt, fremdrift og ikke minst at de rette personene er valgt ut til å gjennomføre jobben. At prosjektene blir lønnsomme er naturligvis også ditt ansvar.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har praktisk erfaring med tilsvarende prosjekter som du er stolt av og som er bygg- eller tømmermester. Det er en fordel om du har tilleggsutdanning innenfor økonomi, men relevant erfaring kan kompensere for det. Du må være god til å uttrykke deg både skriftlig og muntlig på norsk. Du må beherske de vanligste it verktøy som er nødvendig for å holde kontroll på prosjektene dine.

Om deg
Du må først og fremst være en som liker å få ting gjort og være engasjert i jobben din. Du må trives ute blant folk og være like naturlig sammen med de som utfører jobben som de som har bestilt den. For at du skal kunne sette rett person eller leverandør på rett jobb må du være en god menneskekjenner og ha kontroll på leverandørporteføljen din. Du må være selvstendig og fordi du er ryddig og strukturert har du full kontroll på prosjektene dine. 

Å jobbe hos BES 
Du får stor grad av frihet fordi du tar ansvaret ditt og de som jobber her blir ivaretatt på alle tenkelige måter. Eiere og ledelse er operative i selskapet, slik at det er kort vei fra ord til handling. BES tilbyr rause betingelser og store utviklingsmuligheter,  her vil du synes og definitivt gjøre en forskjell! 

Ta kontakt med vår rådgiver i Dfind AS, Per Ivar Elton, mob. 9092 0462 for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Bygg og Energiservice A/S ble etablert i 1989 og arbeider innenfor vedlikehold og rehabilitering i Oslo og Akershus. Kundemassen består i hovedsak av faste kunder som stadig kommer tilbake med oppdrag. Vår driftsfilosofi er å følge kunden 100% i byggeprosessen og er med fra første kontraktsmøte til overlevering av ferdig produktet. Bygg Og Energiservice A/S har sentral godkjenning og er godkjent for ansvarsrett.