Prosjekt lead

Publisert:
29.12.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
29.01.2021

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 45 000 kunder og over 150 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Som teknologibedrift har vi en helt unik kultur drevet frem av verdiene våre Glede, Tillit og Driv. Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å bli enda flere. Blir du med?

Hos oss får du en utfordrende og spennende stilling i et innovativ og kreativt miljø. Vi ønsker å tilby kundene våre noe mer enn bare et økonomisystem og ser derfor etter en engasjert og sterk prosjekt-lead, som kan sørge for å drive våre interne prosjekter, være en kravstiller inn mot ulike miljøer som salg, support, marked og utvikling - samtidig sørge for at alle overholder deres deadlines. Vi ønsker å tilby deg ansvar og tillit fra dag én med mulighet til å forme din egen arbeidshverdag. For å levere produkter våre kunder drømmer om trenger vi noen som kan ta eierskap til våre interne prosjekter når vi skal integrere vår plattform mot f.eks Salesforce for å bidra til bedre kommunikasjon direkte med våre kunder, eller legge på en digital hjelper fra WalkMe til å onboarde fremtidige nye kunder. I Tripletex har alle våre ansatte sterk eierskap til produktet vi leverer og hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile. Det er gøy å jobbe i Tripletex utvikling, og vi er stolte av menneskene, teamene og produktet vi har skapt!

Som vår Prosjekt-lead vil du både utmerke deg ved å kunne ta eierskap til prosjektene vi kjører og sørge for at alle stakeholdere blir involvert, men også utfordret på løsningen og fremdriften. Flyten er viktig og vi ser for oss at du med din erfaring kan støtte våre prosjekter og unngå kjente fallgruver. Våre prosjekter er ofte integrasjons sentriske og vi håper du har vært med på større integrasjonsprosjekter tidligere. Vi ønsker å gjøre brannslukking dagen før release til fortid og heller kjøre super smooth prosess med med full kontroll som fører til ekstremt fornøyde kunder. På sikt tenker vi at du kanskje vil være med å bygge et lite PMO som kan ha kontroll på og drive alle prosjekter fremover, samt også bidra i jobben mot våre partnere i tiden fremover. Du vil rapportere til utviklingssjefen vår, Jan, og bli en del av en organisasjon med stor takhøyde - som setter pris på de gode diskusjonene, samt kort vei fra idé til utførelse!

Hvem er du? Vi tror du har relevant høyere teknisk utdannelse og erfaring fra lignende rolle, innen teknologi og gjerne god forståelse for integrasjoner og avhengigheter. Vi håper du har en rekke vellykkede prosjekter bak deg og at du kan bidra til rask gevinstrealisering. Du er strukturert, har et høyt driv, liker å skape progresjon og ha overblikk. Vi håper at du elsker å kommunisere med ulike type folk å trives i et dynamisk miljø, som har et høyt tempo.

Har du lyst til å drive våre prosjekter og bidra til våre verdier? Våre rådgivere i Dfind, Anniken Moore og Ole Christian Falck er tilgjengelig på anniken.moore@dfind.no / ole.christian.falck@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen: Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.