Passion for people

Publisert:
27.04.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning | IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Vi er rådgivere - også i en utfordrende tid

Trenger du hjelp til å få en tydelig profil og dermed mer synlighet på arbeidsmarkedet? Vi kan gi deg uforpliktende rådgivning i forbindelse med CV, søknad, LinkedIn eller intervjutrening. Vi kan også bidra med innsikt i rekrutteringsbransjen og muligheter i dagens marked og dermed et fortrinn i en rekrutteringsprosess.

Passion for people
Når samfunnet sporer av føler vi som rådgivere et ansvar for å bidra til både å holde hjulene i gang og å få situasjonen tilbake til normalen. Det kan være tøft å stå i en slik krise vi gjør nå. Vi i Dfind har en lidenskap for mennesker, og vi bryr oss om deg og dine behov. Vi kaller det #passionforpeople.

Vi ønsker å ta vår del av samfunnsansvaret, og er vant med å møte folk i krevende situasjoner, enten det er i arbeidsledighet og omstilling, jobbsøking eller for å dekke kompetansegap. Vi er ikke helsepersonell, og heller ikke psykologer. Men vi er rådgivere og fagspesialister, og vi har mange års erfaring med å rådgi jobbsøkere, konsulenter og kunder, og ønsker å være der for deg som måtte trenge en sparringspartner.

Vi ønsker å være så relevante for deg som mulig, og stiller derfor med rådgivere innen alle våre forretningsområder; digital/IT, engineering, økonomi/finans, salg/markedsføring/forretningsutvikling, industri- og produksjonsledelse samt rådgivere med ledererfaring på tvers av våre fagområder.

Konkret kan vi hjelpe med:
  • CV og søknad
  • LinkedIn
  • Intervjutrening
  • Karriereveiledning
  • Bidra med innsikt i rekrutteringsbransjen og muligheter i dagens marked

Vi ber deg om å laste opp din CV, samt spesifisere hvilket forretningsområde som er aktuelt for deg. Vi har anledning til å hjelpe så langt vår kapasitet rekker, men alle som kontakter oss vil uansett få en tilbakemelding i løpet av kort tid. Det er viktig å presisere hva du trenger hjelp til. Tilbudet er gratis og samtalene blir gjennomført over nett (video).

Om Dfind

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no