Nettverkskonsulent

Publisert:
06.08.2020
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
27.08.2020

NetNordic har hatt en kraftig vekst de siste årene, både organisk og gjennom oppkjøp og avtaler med store strategiske partnere innen nettverk og sikkerhet. Merkenavnet er anerkjent og selskapet jobber med ledende leverandører i markedet, som Nokia, Extreme, Aruba, Huawei, Juniper, PaloAlto med flere. NetNordic har et stort teknisk miljø og leverer løsninger til mange samfunnskritiske og sentrale funksjoner i Norge.

Identifiserer du deg med verdiene “Ambitious” , “Reliable” og “Team Oriented” ? Da bør du lese videre.

Til prosjekt- og leveranseavdelingen søker vi nå etter en nettverkskonsulent med interesse for teknologi, som skal bli en del av den tekniske konsulentavdelingen med solid kompetanse på nettverksområdet. Hos NetNordic er ingen dag lik og i jakten på den beste løsningen for kundene vil du møte på spennende teknologiske utfordringer med produkter i en bred portefølje.

Rollen og arbeidsoppgaver
Som nettverkskonsulent vil du hovedsakelig jobbe med løsninger fra Extreme eller Aruba på prosjekter for store og anerkjente kunder innenfor ulike områder i både privat og offentlig sektor. Din rolle vil bestå av rådgivning, design, installasjon, leveranse og kommunikasjon ut mot kunde og leverandører. Arbeidsoppgavene inkluderer også nettverkskonfigurering, feilsøking, analyser og drift.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • relevant høyere utdanning på bachelornivå, relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning
  • kjennskap til Extreme og/eller Aruba, teknisk sertifiseringsprogram er et pluss men dette vil bli en del av din kompetanseheving hvis det er behov
  • god kunnskap og erfaring innen nettverksarkitektur, WIFI og andre teknologier knyttet til telekommunikasjon og transmisjon
  • god kunnskap rundt konfigurasjon av switcher og annet nettverksutstyr i virksomhetskritisk infrastruktur
  • må kunne sikkerhetsklareres i Norge
  • du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt
Som person bør du evne å håndtere flere ulike oppgaver samtidig og dermed være god til å kunne gjøre prioriteringer. Du er god til å kommunisere med både kunder og kolleger, tar initiativ og har en indre motivasjon som driver deg fremover i arbeidshverdagen din. Du er god til å samarbeide med andre og har en serviceinnstilt holdning. Vi tilbyr et høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man spiller hverandre gode. Vi ønsker oss en kollega som vil dele kunnskap og erfaringer med dine kolleger i og utenfor din egen avdeling. NetNordic har fokus på sosiale arrangementer og faglig påfyll i form av jevnlige samlinger på hvert team, og i hele organisasjonen.

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Pål-Andre Lyngheim på tlf: +47 926 32 230 eller Ingrid Solheim på tlf:+47 464 18 032 eller e-post: ingrid.solheim@dfind.no for en uforpliktende prat.

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre. Da flere av oss snart går ut i sommerferie vil vi være tilgjengelige for spørsmål frem til 06/07. Etter dette er du velkommen til å sende oss en mail, og vi vil komme tilbake til deg i starten av august.

NetNordic er en Nordisk Løsning- og systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger og Datasenter. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger.

NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har mer enn 100 operatører og 850 bedrifter og offentlige etater på kundelisten, og forventer en omsetning på over 1,5 milliard i 2020. Vi er mer enn 350 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no