ML Engineer

Publisert:
29.12.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
30.01.2021
Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og er landets største utgiver av lokale medier. Fra Akersgata i Oslo sentrum jobber vi i Amedia med 80 lokalaviser og den riksdekkende Nettavisen. Journalister, redaktører og selgere benytter systemer, innsikt og plattformer for å skape nær og verdifull journalistikk. Vi mener arbeidet som gjøres for å nå ut til 1 543 000 digitale lesere hver eneste dag gjør norske lokalsamfunn til bedre steder å bo, leve og virke.

Samtidig tror vi at mye av dette ville vært umulig uten robuste systemer og et fremoverlent utviklingsmiljø. Amedia gjør nå et kraftig løft i det sentrale utviklingsmiljøet, som skal styrkes med flere titalls utviklere, designere, dataingeniører, prosjektledere og andre digitale hoder. Vil du være med og styrke informasjonsfriheten gjennom gode, innovative og fremtidsrettede produkter?

Hos oss får du mulighet til å jobbe med effektive, robuste og skalerbare systemer, fremtidsrettet arkitektur og store datamengder, basert på infrastrukturen vi har i Google Cloud Platform. Du vil jobbe mot en tydelig datastrategi for å gjøre våre leseres opplevelse bedre. Vi ligger langt fremme og jobber bl.a. med spennende DS/ML prosjekter som personalisering, automatisering/ trening av modeller og forretningsutvikling av innsikt.

Som vår nye ML Engineer kommer du til å bygge, skalere og vedlikeholde maskinlæringsplattformen vår og infrastrukturen vi har på Google Cloud Platform. Du vil også sørge for at vi har gode verktøy for versjonskontroll, eksperimentsporing, pipeline-orkestrering, produksjonssetting av løsningene, testing, overvåking, logging og kontinuerlig utrulling (CI/CD) for maskinlæringsløsningene. Du vil jobbe for å bygge robuste maskinlæring-pipelines og -applikasjoner, samt arbeide med å optimalisere ytelse, kost og sikkerhet på våre løsninger.

Hvem er du? Vi ser at du har erfaring med infrastruktur og verktøy for å deploye og orkestrere data- og maskinlæringsapplikasjoner, som Kubernetes, Google AI Platform, Cloud Composer eller tilsvarende løsninger. Du har god kunnskap med Python og er samtidig godt kjent med Git og Docker. Det er en forutsetning at du har kjennskap til numpy, scikit-learn, pandas, keras/tensorflow. Det er en fordel hvis du har erfaring med empirisk forskning og du må demonstrere evne i å forstå ML-algoritmer, arkitektur og optimalisering av disse. Du forstår når matrise-operasjoner er raskere enn for-loop og vet hvordan bruke maskering for å oppnå dette. Du må også holde deg oppdatert på støttebiblioteker for data- og maskinlæring og ha en passion til å automatisere mest mulig.

Les også mer om Amedia og stillingen på info.dfind.no/amedia

Ønsker du å være med på vår reise, og er du klar for nye utfordringer? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Våre rådgivere i Dfind, Kristian Clifford og Rebecca Kolenic Vatnar er tilgjengelig på hhv. 40021566 / 47343087 eller kristian@dfind.no / rebecca@dfind.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.