Løsningsarkitekt

Publisert:
26.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
30.07.2019

Da vår nåværende arkitekt har fått muligheten til å utfordre seg på et annet område internt, søker vi nå en ny Løsningsarkitekt til Customer Care & Enterprise Systems-området. Området ledes av Anders Bjørnerud og består i dag av ca. 25 personer fordelt på to team. Teamene er ansvarlig for alle systemer som benyttes i Customer Care og interne salgskanaler for alle merkevarene i Telia Norge. Customer Care & Enterprise Systems er for øyeblikket ansvarlig for over 30 forskjellige IT-systemer som til daglig brukes av mer enn 60% av de ansatte i Telia Norge.

Din neste utfordring?
Du vil være med å påvirke hverdagen til over 500 kundekonsulenter i våre kundesentre. Her vil du få muligheten til å jobbe med erfarne og kunnskapsrike kollegaer innenfor forskjellige områder, som jobber godt i team og drar hverandre fremover. Vi har store mål for fremtiden, og for de riktige personene er det store muligheter for å utvikle deg og vokse videre i forskjellige retninger hos oss.

Som Løsningsarkitekt vil du få muligheten til å løfte vår satsning til neste nivå, i samarbeid med andre arkitekter, både i lokal norsk organisasjon og i vår globale IT-organisasjon i Telia Company. Du vil være ansvarlig for å vurdere nye eller endrede IT-behov i organisasjonen i samarbeid med systemeiere, og utarbeide analyser, løsningsbeskrivelser, kravspesifikasjoner og business case ved behov. Som arkitekt forventes det også at du er med i utviklingen av modell og prosesser for utvikling, implementering, forvaltning og drift i vår organisasjon.

Hvem er du?
Du er nysgjerrig og tilpasningsdyktig, analytisk og har evnen til å raskt sette deg inn i nye problemstillinger. Du er en pådriver for å utvikle innovative og kreative løsninger med fokus på kundens behov, og god på å kommunisere med både IT- og forretningssiden. Det er viktig for oss at du er strukturert med evne og vilje til å jobbe på standardiserte måter.

Vi er på en reise mot å bli «the new generation telco», som betyr at selv om vi har etablerte rutiner, vil du være med å utfordre disse i et kontinuerlig forbedringsarbeid. Dette forutsetter at du har et åpent sinn og at du trives med å jobbe i et miljø som er i stadig endring. Uten detaljstyring jobber du selvstendig mot et felles mål, samtidig som du samarbeider godt i tverrfunksjonelle og virtuelle team.

Hva har du gjort tidligere?
Du har høyere utdannelse innen IT, IT-arkitektur eller applikasjonsutvikling. Du kan ha bakgrunn som utvikler, og er klar for å ta steget inn i en arkitektur-rolle, eller du kan allerede ha erfaring med moderne web-arkitektur, rammeverk og modelleringsteknikker. Det viktigste er likevel at du har kunnskap nok til å være en god teknisk støttespiller for produkteiere.

Høres dette ut som noe for deg, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind for mer informasjon!

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!
Vi er Telia Norge, en del av Nordens største telekomselskap. Som et moderne teknologiselskap er vi en digital tilrettelegger og navet i det digitale økosystemet som gjør det mulig for mennesker, virksomheter og samfunn å få tilgang til alt som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt. Våre omlag 2 300 dyktige kollegaer møter hver dag tusenvis av kunder i verdens mest oppkoblede land. Sammen med partnere skaper vi fremtiden til våre digitale borgere og fører verden nærmere alle kunder. Nye Telia Norge skal skape en spennende og forenklet digital hverdag samt levere innovative produkter og tjenester til hele landet på tvers av teknologier: TV, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon.