Løsningsarkitekt - Oslo

Publisert:
14.05.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
10.06.2018
Vi søker en Løsningsarkitekt til en spennende rolle hos Get
 
Trives du i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi, og har lyst til å bidra i utviklingen av fremtidige digitale produkter? I rollen som Løsningsarkitekt vil du representere IT i diskusjonen med blant annet produktavdelingen i spennende fremtidige satsninger, samt være ansvarlig for å implementere og konfigurere både endringer og nyutvikling i våre BSS systemer. Get vokser og ser at med en bredere produktportefølje og høyere hastighet på produktlanseringer, trenger de en som kan ta ansvar for å implementere alle nye produkter i de tekniske løsningene.
 
Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med å spesifisere, samordne, planlegge og følge opp forvaltning og utviklingsarbeid relatert til GETs BSS systemer, som er selve limet innen IT. Du vil være løsningsarkitekten i grenseflaten mellom Produkt – IT – Utvikling. I tillegg vil du implementere og teste nye produkter i de tekniske løsningene (BSS) for å sikre stødig drift og forvaltning etter produktlansering, i tillegg til å samordne med Change vedrørende prosjektplanlegging og prosess (SCRUM).
 
Vi tror at du har et kreativt og teknisk hode som ser muligheter for nye produkter inn i eksisterende løsninger, evt. videreutvikle løsningene for å kunne håndtere nye produkter. Det er en fordel at du har teknisk erfaring med å skrive spørringer (SQL/PL SQL), jobbe rett mot tjenestelaget (APIer) i komplekse systemer eller i spesifikasjonsarbeid mot utvikling, og at du kjenner til eller har jobbet i telecom bransjen. En kombinasjon av teknisk ferdighet og evne til å omsette forretningsmessige muligheter til praktiske IT-løsninger vil bli vektlagt.For å lykkes i rollen er det viktig at du har solid gjennomføringsevne, gode relasjonelle egenskaper for å kunne være en brobygger mellom både tekniske og kommersielle avdelinger.   
 
Hos Get vil du få gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, samt fleksibilitet i oppgavene. Vårt IT-miljø er stort og faglig sterkt IT-miljø, og du vil få en bred kontaktflate i hele selskapet. Vi jobber med kule produkter og løsninger som berører en stor del av den norske befolkning. Derfor ønsker vi å tilby deg en sentral rolle mellom forretning og IT hvor det er villighet til å investere i ny og spennende teknologi.
 
Lyst til å høre mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.
 
 
 
 Get TDC i Norge leverer moderne og komplette kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi eier og drifter vårt eget fiberbaserte multitjenestenett i og rundt 80 av de største byene i Norden og driver konstant utvikling av nye fremtidsrettede kvalitetstjenester, som kan aktiveres når kunden selv ønsker. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et av Europas mest robuste og moderne langdistansenettverk