Konsulent

Publisert:
02.10.2019
Sted:
Kristiansand, Vest-Agder
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Fortløpende

Dfind Consulting sitt avdelingskontor på Sørlandet ble etablert januar 2019 og vi har blitt 9 kolleger på kontoret. Vi ønsker videre vekst og ser nå etter flere som vil være med å bygge vårt faglige og sosiale miljø videre på Sørlandet.

Trygghet, faglig utvikling og en tydelig sosial profil er viktig for oss.

Hos oss blir du en del av et selskap med fokus på konsulentenes faglige utvikling. I tillegg til spennende prosjekter hos attraktive oppdragsgivere, får du muligheten til å utvikle deg gjennom interne faggrupper. Du får også tilgang på eget kompetanseutviklingsbudsjett, som gjør at du årlig kan delta på valgfrie seminarer, kurs og sertifiseringer.

Dfind Consulting har fagmiljø innen backend- og frontend-utvikling, prosjektledelse, UX-design og maskinlæring. Vi ser alltid etter dyktige systemutviklere som synes ny teknologi er spennende og som liker å holde seg oppdatert på fagfeltet sitt. Du bør ha relevant utdanning innen ditt fagfelt, samt praktiserende erfaring i prosjekt. Har du i tillegg lyst til å utvikle dine ferdigheter innen biljard, brettspill, quiz, dart og minigolf, får du muligheten til det hos oss :) I desember flytter vi inn i nyoppussede lokaler i Markensgate.

Vi er stolte av å være sertifisert som Great Place to Work-bedrift i 2019, som rett og slett viser at vi trives innmari godt sammen ! Vi deltar på NDC, JavaZone, Holmenkollstafetten, Sommerløpet og Olje-stafetten. Hos oss får du noen av markedets beste betingelser, sosiale turer i inn- og utland, samt et solid fagmiljø med dyktige kollegaer som har det utrolig gøy sammen.

Vil du være med å bygge vårt miljø videre på Sørlandet og bli del av en god gjeng med humøret på plass? Da håper vi å høre fra deg.

Kontaktinfo

Ta gjerne kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat

Avdelingsleder: Aase Thuestad på tlf +47 901 15 152 | aase.thuestad@dfind.no 

Konsulentsjef: Linn Grundetjern Larsen +47 984 38 038 | linn.larsen@dfind.no

Dfind Consulting er et av Norges raskest voksende konsulentselskap. Vi er i dag nærmere 100 ansatte konsulenter i Oslo, Kristiansand, Stavanger og Trondheim. Dfind Consulting er et rent teknologiselskap innenfor systemutvikling. Vi hjelper våre kunder med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger slik at våre kunder skal oppnå sine mål innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering. Dfind Consulting er et bransje- og teknologiuavhengig selskap som har kunder innenfor både offentlig- og privat sektor.