Konsulent

Publisert:
25.03.2019
Sted:
Kristiansand, Vest-Agder
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Fortløpende

Dfind Consulting ble etablert høsten 2016 og er 71 konsulenter på landsbasis spesialisert innen systemutvikling. I år åpnet vi avdeling på Sørlandet og etter kun 11 uker i drift er vi 6 stk på kontoret. Vi er med andre ord i vekst og ser nå etter flere som vil være med å bygge vårt faglige og sosiale miljø videre på Sørlandet.  

Trygghet, faglig utvikling og en tydelig sosial profil er viktig for oss.

Hos oss blir du en del av et selskap med fokus på konsulentenes faglige utvikling. I tillegg til spennende prosjekter hos attraktive oppdragsgivere, får du muligheten til å utvikle deg gjennom interne faggrupper. Du får også tilgang på eget kompetanseutviklingsbudsjett, som gjør at du årlig kan delta på valgfrie seminarer, kurs og sertifiseringer.

Dfind Consulting har fagmiljø innen backend- og frontend-utvikling, prosjektledelse, UX-design og maskinlæring. Vi ser alltid etter dyktige systemutviklere som synes ny teknologi er spennende og som liker å holde seg oppdatert på fagfeltet sitt. Du bør ha relevant utdanning innen ditt fagfelt, samt praktiserende erfaring i prosjekt. Har du i tillegg lyst til å utvikle dine ferdigheter innen biljard, brettspill, quiz, dart og bordtennis, får du muligheten til det hos oss :)

Vi er stolte av å være sertifisert som Great Place to Work- bedrift i 2019, som rett og slett viser at vi trives innmari godt sammen i Dfind Consulting! Vi deltar på Skarverennet, Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet og Nordmarkstravern, og i løpet av året kommer vi også til å delta på diverse arrangementer på Sørlandet. Hos oss får du noen av markedets beste betingelser, sosiale turer i inn- og utland, samt et solid fagmiljø med dyktige kollegaer som har det utrolig gøy sammen.

Vil du være med å bygge vårt miljø på Sørlandet og bli del av en god gjeng med humøret på plass? Da håper vi å høre fra deg.

Kontaktinfo
Ta gjerne kontakt med Aase Thuestad på tlf 901 15 152 og e-post aase.thuestad@dfind.no for en konfidensiell og uforpliktende prat.