Key Account Manager Sivilt Proffmarked

Publisert:
13.03.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
04.04.2019
Bertel O. Steen Defence har lange tradisjoner for salg og markedsføring av materiell til Forsvaret/Politiet, retail-markedet og det sivile proffmarkedet. Produktporteføljen omfatter bekledning og utstyr for krevende bruk under tøffe forhold der det ikke inngås kompromisser på kvalitet. Bertel O. Steen har nå en nyopprettet stilling der de søker en person som skal jobbe mot det profesjonelle sivile markedet. 

Key Account Mangager  - Sivilt Proffmarked

Som KAM i BOS Defence får du en spennende utfordring i å fremme noe av det ypperste markedet har å by på innen bekledning og utstyr. Skal man lykkes her stilles det store krav til din kunnskap og BOS Defence som leverandør for å finne de optimale løsningene de kresne kundene har behov for. 
Målgruppene befinner seg innen søk og redning, brann, infrastruktur, spesialiserte entreprenører og annen industri. Felles for dem alle er at de har behov for bekledning og utstyr som må tåle tøff bruk under krevende forhold, på land, i luften og til sjøs.
Du får ansvaret for et markedsområde med et stort potensial for vekst for våre produkter. I rollen ligger det derfor en mulighet til å være med å utvikle det sivile proffmarkedet videre mot nye potensielle brukergrupper og gjerne finne nye forretningsområder eller kundegrupper. BOS har korte beslutningsveier og stor takhøyde. Dine kunder befinner seg i hele landet. 

Om deg:
Vi søker deg som drives av at resultatene skapes gjennom å finne de beste løsninger for dine kunder. Ellers er du målrettet, tålmodig og trives med et høyt aktivitetsnivå. Gjennom din profesjonelle væremåte skaper du gode relasjoner over tid. I tillegg er du dyktig til å balansere det å utfordre kunden opp mot det å gi god veiledning. Du har dokumenterbare gode salgsresultater å vise til fra relevante bransjer og markeder. 


Ønsket bakgrunn:
Tre års relevant høyskoleutdannelse
Erfaring fra salg mot proffmarkedet 
Bakgrunn fra eller gode relasjoner inn i redningstjeneste, forsvar, politi eller lignende vil være et pluss
Førerkort kl. B et krav

BOS tilbyr
  • Motiverende og profesjonelt miljø
  • Faglig og personlig utvikling i et stort konsern
  • Karrieremuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Flotte lokaler på Ullevål

Alle som søker stillingen må være forberedt på å en utvidet bakgrunnssjekk. 

For ytterligere informasjon kan du kontakte Senior Rådgiver Rune Borgen i Dfind Executive på telefon + 47 400 21 431
Alle søknader blir behandlet konfidensielt, også overfor vår oppdragsgiver om ønskelig.
 

Bertel O. Steen er et av Norges største og eldste service- og handelsselskaper med ca. 2.800 ansatte og en total omsetning for gruppen på over 18 mrd kroner i 2017. Bertel O. Steen har helt siden starten i 1901 arbeidet med produkter og tjenester relatert til Forsvaret og politiet.
Bertel O. Steen Defence er et datterselskap innen Bertel O. Steen Industri AS. Bertel O. Steen Defence representerer i dag noen av de viktigste utenlandske produsentene av militære kjøretøy, marinefartøy, våpensystemer og annet utstyr i Norge.
I tillegg har selskapet de siste årene opparbeidet seg en styrket posisjon som importør og distributør innen produktsalg til sports- og friluftsmarkedet i Norge, i tillegg til tradisjonelle kunder som Forsvaret, politiet og profesjonelle kunder.