Key Account Manager

Publisert:
16.05.2019
Sted:
Svolvær, Nordland
Kategori:
Industri | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
03.06.2019

Vi i Selstad LNT har en rekke trofaste og fornøyde kunder, og som Key Account Manager blir din viktigste oppgave å ivareta kundene, samt bidra til økt vekst gjennom relasjonsbygging og proaktivitet. Vi har kunder fra Helgeland i sør til Kirkenes i nord, samt produksjon i India og du må derfor påregne noe reising i innland og utland. Opprettelsen av stillingen er som en konsekvens av kontinuerlig vekst over flere år.

Kontoret ditt står klart i nye og moderne lokaler på Svinøya hvor du blir en del av et team på 21 ansatte. Vi har et godt og uformelt miljø og jobber etter “frihet under ansvar”.

Vi søker deg som har interesse for, og vilje til å lære om oppdrettsbransjen og våre produkter. Som person er det viktig at du er en god relasjonsbygger med kremmerånd.

Ta gjerne kontakt med Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597 for en uforpliktende prat, eller send inn din søknad innen 3. juni.

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.