Key Account Manager

Publisert:
15.04.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Industri | Produksjon | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
30.04.2019

Key Account Manager
Salg-Utvikling-Kunderelasjoner-Entreprenørskap

HVORFOR STILLINGEN
Siden 1907 har SKF endret verden gjennom kraften av kunnskap og engineering. Våre produkter og løsninger finnes i nesten alt som roterer eller beveger seg, fra oljeplattformer til skateboards. Også i Norge har vi mer enn 100 års erfaring i dette markedet, og har spilt en betydelig rolle i industriens utvikling. Gjennom dette har vi opparbeidet oss unik kunnskap, kompetanse og innsikt innen norsk industrisektor. 

SKF skal med verdensledende produkter, høy servicegrad og kompetente medarbeidere, styrke sin posisjon som markedsleder. Gjennom videreutvikling av effektive løsninger, ønsker vi å styrke våre kunders konkurransekraft. Vårt mål er høyt i det norske markedet: Vi skal bidra til at SKFs norske kunder blir best i verden. 

VI SØKER
SKF satser på lokal tilstedeværelse, og søker derfor etter en ny KAM lokalisert i Midt-Norge, for å følge opp våre kunder i regionen.

VIKTIGSTE ARBEIDSOPPGAVER
Som vår KAM vil du ha det operative og kommersielle ansvaret for å lede utviklingen av våre kunder og forhandlere i regionen. Du vil implementere og drive SKFs salgs- og markedsstrategi, i tett samarbeid med resten av salgsteamet. I tillegg tilrettelegge for viktige støttefunksjoner vi tilbyr våre kunder. Kombinert med SKF konsernet i ryggen, vil du ha de beste forutsetninger for å videreutvikle vår markedsandel lokalt.

KVALIFIKASJONER
Du har akkumulert erfaring fra teknisk salg og rådgivning i sammenlignbar virksomhet. Du har dokumentert erfaring fra å skape bærekraftige resultater over tid. Din bakgrunn er teknisk/komersiell selger/rådgiver som kan kommunisere på alle nivå. Du er handlekraftig og har evne til å ivareta kundens behov på en profesjonell måte. 

EGENSKAPER
Gjennom dine personlige egenskaper og drivkraft, skaper du entusiasme hos våre kunder. Du er kommersiell trygg, og med høy faglig kompetanse. Du trives med resultatfokus og fungerer godt operativt. Du motiveres av utfordringer med å bistå våre kunder til økt konkurransekraft. 

VI TILBYR
En unik mulighet til å bidra i utviklingen av norsk industri.
En meget spennende og utfordrende nøkkelposisjon i et verdensomspennende selskap med bransjens sterkeste merkevare. 
Et internasjonalt arbeidsmiljø bestående av svært kunnskapsrike, lojale og dedikerte medarbeidere.
Muligheter til påvirkning og innflytelse i en organisasjon som belønner initiativ, entreprenørskap, endringsvilje og mot.

OM SKF
SKF er en ledende global leverandør av lager, tetninger, smøresystemer samt produkter for tilstandskontroll. I tillegg tilbyr vi maskinteknisk service som pålitelighetstjenester, ingeniørrådgivning og opplæring. SKF er representert i mer enn 130 land og har rundt 17.000 forhandlere over hele verden. Årsomsetningen i 2018 var 85,7 mrd. SEK og antall ansatte var ca. 46 000.

SKF Norge AS hovedkontor ligger i Nydalen, Oslo. I tillegg har vi avdelingskontor i Sandnes og Bergen. Selskapet består av 29 profesjonelle og erfarne personer dedikert til å betjene våre kunder, både direkte og gjennom vårt effektive nettverk av autoriserte forhandlere og servicepartnere. For ytterligere informasjon, vennligst besøk www.skf.no.