ITB-koordinator

Publisert:
28.09.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Prosjekt
Søknadsfrist:
Vi vurderer søkere fortløpende
Vi trenger flere ITB-rådgivere i Oslo

Vi ser etter ingeniører eller sivilingeniører som er opptatt av å komme inn i et sterkt fagmiljø med engasjerte kolleger. Arbeidshverdagen din vil i stor grad være selvstyrt, og bestå av oppgaver som tillater både faglig og personlig vekst. Vi er opptatt av at du er nysgjerrig, kvalitetsbevisst og ønsker å ta del av et godt, sosialt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
  • Minimum fem års erfaring som ITB-koordinator (Integrert teknisk bygningsinstallasjon–koordinering) fra rådgiver, byggherre eller entreprenør, men vi vil også vurdere deg med færre års erfaring
  • Inngående forståelse for VVS, elektro eller automasjon
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, eller annet skandinavisk språk
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner som blir til langvarige kundeforhold

Ta kontakt for mer informasjon.

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no