ITB

Publisert:
16.12.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Prosjekt
Søknadsfrist:
Vi vurderer søkere fortløpende
Vi trenger flere ITB-rådgivere i Oslo

Vi ser etter ingeniører eller sivilingeniører som er opptatt av å komme inn i et sterkt fagmiljø med engasjerte kolleger. Arbeidshverdagen din vil i stor grad være selvstyrt, og bestå av oppgaver som tillater både faglig og personlig vekst. En viktig oppgave vil være koordinering mellom tekniske fag internt og eksternt. Vi er opptatt av at du er nysgjerrig, kvalitetsbevisst og ønsker å ta del av et godt, sosialt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

  • Du har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå
  • Minimum fem års erfaring som ITB-koordinator (Integrert teknisk bygningsinstallasjon–koordinering) fra rådgiver, byggherre eller entreprenør, men vi vil også vurdere deg med færre års erfaring
  • Inngående forståelse for VVS, elektro eller automasjon
  • Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, eller annet skandinavisk språk
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner som blir til langvarige kundeforhold

Ta kontakt for mer informasjon.

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no