IT Service Delivery Manager

Publisert:
26.06.2019
Sted:
Asker, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Til vårt hovedkontor søker vi en initiativrik og dreven ITSM manager. Vi holder for tiden til i Asker sentrum, men kommer til å flytte kontoret nærmere Oslo sentrum ila. 2020. I denne rollen vil du inngå i et sterkt internasjonalt IT-team som støtter opp under alle datterselskaper i vårt eierselskap, Nomad Food. Stillingen rapporterer til leder for Group IT i UK.

Dette er en selvstendig rolle, da teamet er spredt på lokasjoner i hele Europa. Du vil være kontaktpunkt og ansvarlig for IT-henvendelser i den norske organisasjonen. Dette inkluderer både hands on IT-oppsett og som bestiller hos våre IT-leverandører.
Du vil få hovedansvar for alle lokale IT-tjenester i Norge samtidig som du kommer til å fungere som kontraktsansvarlig for Nomad Food sine hovedleverandører innen IT internasjonalt. I denne rollen vil du få ansvar for å følge opp SLA-avtaler og vil være Nomad Food sin representant i månedlige møter med leverandører. 
Til denne rollen ser vi etter en person med erfaring fra ITSM-rollen, kjennskap til ITIL og som har erfaring med å lede inhouse-IT. Du må beherske både norsk og engelsk da rollen innbefatter både kommunikasjon med brukere i Norge og leverandører med engelsk arbeidsspråk.

Ansvarsområder
  • Utføre daglige leveranser av IT-tjenester, serviceadministrasjon og lokale infrastrukturprosjekter på tvers av alle områder
  • Tett oppfølging av leverandører og sørge for at de leverer kvalitet i alle ledd
  • Sikre at IT-prosesser og prosedyrer blir forstått og brukt av leverandører og brukere
  • Administrere incidents og eskaleringer opp mot forretnings-, IT- og leverandørgrupper
  • Jobbe tett med Nomad Food i UK og samtidig ha ansvar for daglige prosesser i Norge
 
Kvalifikasjoner
  • Relevant utdannelse fra universitet eller høyskole
  • ITIL Foundation Sertifisert
  • Gjerne erfaring fra kundeservice
  • Erfaring fra IT-drift og kundestøtte
  • Flytende norsk og god til å kommunisere på engelsk
 
Vi ser etter deg med gode kommunikasjonskunnskaper som er vant til å levere høy kvalitet til våre brukere. Du har gode IT-kunnskaper og er trygg på det du gjør. Du må være strukturert og ha et godt øye for detaljer. Vi ønsker at du er en selvstendig person med sterke analytiske evner. Det er også viktig at du trives med ansvar for leverandøroppfølging og avtaler.

For mer informasjon, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind IT; Lars Frøyland på telefon 98833854  eller epost lars.froyland@dfind.no eller Kristian Clifford på telefon 40021566 eller epost kristian.clifford@dfind.no

Findus Norge AS har en samlet omsetning på NOK 1,2 mrd. Findus Norge AS har som mål å levere rene produkter med førsteklasses smak av utvalgte råvarer som kan nytes av alle hver dag. Findus Norge AS har ca. 300 ansatte. I Norge produserer og utvikler vi produkter av fisk, ferdigretter, grønnsaker, poteter og bakverk, samt frukt og bær. Findus eies av Nomad Foods, som er Europas ledende selskap innen frossenmat, og omsetter for ca. 2,2 mrd Euro. Nomad Foods har ca. 4600 ansatte og 13 fabrikker i Europa.