IT-ansvarlig

Publisert:
02.10.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
10.11.2019
Har du bakgrunn innen digitalisering og IT-drift? Til fast stilling hos en av våre kunder innen eiendom ser vi nå etter IT-ansvarlig. Selskapet er en anerkjent, internasjonal aktør innen sitt segment. I denne rollen vil du være hovedansvarlig for å sikre en velfungerende IT-portefølje for det norske markedet, samtidig som du vil få muligheten til å samarbeide med kolleger på tvers av de skandinaviske landene.

Vi ser etter deg med genuin interesse for digitalisering og bakgrunn fra IT-drift. I denne rollen vil du få mulighet til å igangsette digitaliseringsinitiativ og drive prosessen fra idé til leveranse og drift. Som en del av dette vil du også styre leverandører av blant annet IT-tjenester og programvare. Du vil bli en viktig støttespiller for alle ansatte i organisasjonen ved å kontinuerlig forenkle deres hverdag.

Vi ser etter deg som er strukturert og serviceorientert. Du må trives med å snakke med folk for å kartlegge de ansattes behov. Du vil også få mulighet til å bygge videre på prosjekter gjennomført i de andre skandinaviske landene i samarbeid med andre IT-ansvarlige. Vi ser for oss at den rette kandidaten har opparbeidet seg erfaring innen prosjektledelse, leverandøroppfølging og har fått rom til å gjennomføre digitaliseringsprosesser tidligere. Noe av det viktigste er likevel lærevillighet og personlig egnethet til å ta til seg ny kunnskap. Utover hovedtrekkene i rollen vil du får stor frihet til å forme egen arbeidsdag og arbeidsmetodikk for å nå dine overordnede mål.

For mer informasjon legg igjen din CV via søknadssystemet eller ring oss for en prat.