iOS utvikler - Oslo

Publisert:
02.07.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans | Økonomi | IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vipps skal gjøre betaling befriende enkelt! Med de beste, og kuleste utviklerne får vi til nettopp dette. Nå lanserer vi blant annet en helt ny app for iOS; uten legacy, uten lappeløsninger, og vi vil ha deg med på laget!

Gjennom fusjon med BankAxept og BankID står vi i en unik posisjon til å skape en ny standard for betaling og identifikasjon både i Norge eller hvor mulighetene måtte by seg. Vi føler oss som en startup, men med fordelene og tryggheten til et stort selskap. Vipps har kommet langt med å forenkle vennebetaling og har byttet ut kontonummer med telefonnummer. I tillegg til å være tilgjengelig for alle, i alle aldre, skal vi levere en totalløsning for betaling og ID. Straks flytter vi til vårt flunkende nye hovedkontor i nytt bygg rett bak Operaen, som gir oss mulighet til å jobbe, teste og utvikle på nye, innovative og kreative måter. Alt er mulig!

For å nå nye høyder trenger vi din hjelp! Vi trenger iOS-utviklere som digger å jobbe etter MVVM og protokoll-orientert arkitektur, tar ansvar for hele app-opplevelsen og gjerne synser noe om UX/UI. Du har kanskje testet ut funksjonell programmering, og elsker forenkling og simplifisering av løsninger. Hos oss er alle i teamet aktive deltakere gjennom hele prosessen i utviklingen av appen, og vi tror på godt lagspill.

Som en del av iOS-teamet i Vipps vil du rapportere til vår lokalhelt fra Oslo, Theo. Teamet jobber agilt og kryssfunksjonelt og man har fingrene i fatet fra idé til lansering. Hos Vipps er det teamet som definerer produktet, ikke bare produkteieren. I tillegg har vi tro på at en god dose humor og oppriktig nysgjerrighet er noe av det viktigste vi har med oss på jobben hver dag!

Så; ikke bare får vi byens feteste og bruker-inkluderende kontor og showroom, hvor vi kan invitere folk inn i vår café og teste nye løsninger, men vi har i tillegg den beste gjengen, en sprudlende kultur og et utrolig spennende produkt med alle verdens muligheter for fremtiden! Blir du med?

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

Vipps ble i september 2017 etablert som eget selskap, og med 107 banker i ryggen skal vi jobbe for å gjøre betaling så enkelt at lommeboka kan legges i en skuff. På veien skal vi gi noen skikkelig gode kundeopplevelser.

Fusjonen mellom Vipps, BankID og BankAxept skaper sammen unikt fintech-miljø, som blir Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Vi blir over 120 Vippsere som stiller til start; utviklere, produkthoder, selgere, markedsførere og økonomifolk. Sammen skal vi sette en ny standard for betalingstjenester samtidig som vi bygger Norges beste arbeidsplass midt i sentrum av Oslo