Interim CTO

Publisert:
23.09.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Offentlig sektor | IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Engasjement
Søknadsfrist:
Snarest

Dfind søker på vegne av en av våre spennende kunder en CTO som kan være med å sette strategisk retning, videreutvikle vår nye organisering med autonome produktteam samt bygge en tydeligere konsernstruktur.

Som CTO vil du jobbe i grensesnittet ut mot ulike fagfelt og den rette kandidaten forstår og gjør seg forstått, både innenfor eget domene og i dialog med andre. I rollen blir det viktig å balansere og sjonglere små og store hensyn, kortsiktig og langsiktige mål samt det operative og strategiske.En viktig del av rollen vil være å promotere og engasjere, både internt og eksternt. Du vil rydde veien for våre produktteam så de kan jobbe mest mulig effektivt, være tett på og støtte, og samtidig gi teamene den autonomitet de trenger for å ta gode beslutninger.

Vi trenger deg som er ydmyk overfor vår sterke domenekunnskap og spennende reise vi har vært på, samtidig som du er fremoverlent på nye teknologier og tenker nytt rundt arbeidsmetodikk! Arbeidssted vil være Oslo, men du kan regne med å være en del på Bergenskontoret. CTO inngår i selskapets ledergruppe og det forventes at du vil være en aktiv bidragsyter. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør.

Hvem er du?

Du er en tydelig og synlig leder som skaper tillit internt og eksternt. Vi tror du er glad i å utfordre, motivere og dyktiggjøre dine medarbeidere. Du motiveres av å lykkes gjennom andre, du er sterk på kommunikasjon, og trives med å samarbeide med ulike mennesker og fagmiljøer. Du jobber selvstendig, analytisk og strukturert samt har god gjennomføringsevne. Vi ser etter en person som brenner for teknologi og som er engasjert innenfor teknologiområdet både nasjonalt og internasjonalt.

Vi håper du har:

  • Ledererfaring, hvor du har jobbet tett på utvikling

  • Dokumenterte resultater fra teknologiledelse, gjerne på CTO/CIO nivå

  • God kjennskap til og erfaring med smidig arbeidsmetodikk

  • Erfaring fra å utvikle en datadreven kultur

  • Sterk strategi forståelse og vant med å jobbe på strategisk nivå

  • Erfaring med å jobbe i produktteam

  • Erfaring som utvikler og/eller systemarkitekt er en fordel

  • Har jobbet i konsernstruktur tidligere

Som person ønsker vi oss en dedikert, strukturert, teamorientert og fremoverlent person som er opptatt av innovasjon og vekst, og som har lyst til å være med og utvikle selskapet videre. Vi tror på gjennomføringsevne og resultatorientering, og at dette i kombinasjon med gode analytiske evner vil være viktige suksesskriterier i rollen. Riktige vedkommende er en god formidler og evner å bygge tillit og motivere gjennom overbevisende og troverdige kommunikasjon.

Om Dfind

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no