Integrasjonskonsulent

Publisert:
10.02.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
02.03.2020

Hos oss kommer du til å få stort ansvar i en spennende og fleksibel rolle. Du vil jobbe tett i vårt operasjons-team bestående av 7 personer. Som integrasjonskonsulent vil du jobbe tett på våre kunder for å sikre gode leveranser og sømløse integrasjoner. Du vil lage nye og optimalisere eksisterende integrasjoner. Dette innebærer også løpende testing og utvikling, med ansvar for prosjektrapportering og evaluering.

Du har gjerne erfaring med utvikling av integrasjoner fra tidligere, men nyutdannede med interesse for feltet oppfordres også til å søke. Vi er kompetente kolleger som vil hjelpe deg til å skape din jobbhverdag, og som har fokus på delingskultur. Vi er i sterk vekst, som innebærer at du vil kunne være med på å forme selskapet, og veien vår videre. I rollen kan du regne med litt reising til våre kunder, som også kan innebære internasjonale reiser. Dossier er et selskap med gode fordeler, som synliggjøres gjennom lav turnover.

Vi ser etter deg som:

  • Har relevant høyere utdanning, eller IKT bakgrunn, og/eller relevant arbeidserfaring
  • Er problemløser med sterke tekniske ferdigheter
  • Fordel med tidligere erfaring innen integrasjon/utvikling
  • Har interesse eller erfaring innen web services, Java, Jira, XML, REST, SOAP, SQL
  • Er serviceorientert med gode kommunikasjonsevner
  • Gjerne erfaring med rapportskriving
  • Mestrer norsk og engelsk som arbeidsspråk
 

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Ingrid Solheim i Dfind for mer informasjon.

Dossier er et norsk software selskap som utvikler løsninger for strategisk kompetansestyring. Vi deltar i forsknings- og utviklingsprosjekter sammen med våre kunder, og videreutvikler kontinuerlig løsningene våre for å imøtekomme kravene til spennende kunder. Som følge av sterk vekst både i Norge og internasjonalt, søker vi flere medarbeidere og i dette tilfellet en Integrasjonskonsulent. Dossier holder til i nye og flotte lokaler midt i Oslo sentrum!