Head of Project Management

Publisert:
08.01.2020
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
01.02.2020
Head of Project Management Nordic

Vil du lede komplekse IT-prosjekter mot forsvarsmarkedet?

ADS har gjennom mange år opparbeidet seg en unik posisjon i markedet for avanserte digitale kommunikasjonsløsninger mot krevende kunder i nasjonale og internasjonale offentlig - og forsvarssektorer. ADS jobber med ulike prosjekter, som  komplekse systemleveranser til det norske forsvaret, og forsvarskunder i Norden, Baltikum og andre NATO land. For å lede og styrke vårt team ytterligere, søker vi etter deg som har et sterkt ønske om å utgjøre en forskjell i prosjektleveransene.

Viktigste arbeidsoppgavene: 
Dine viktigste oppgaver vil i hovedsak være å styre, overvåke og kvalitetssikre prosjekter med interne og eksterne partnere. Du vil få ansvaret for å lede og motivere nasjonale og internasjonale ressurser i prosjektteam. Som Head of Project Management vil du være ansvarlig for å forberede og planlegge program/prosjekter, analysere og evaluere i henhold til IT- og forretningsmessige krav. Du vil bidra til å sikre god prosessflyt i prosjekter, fra tilbudsutarbeidelse til leveranse og drift. Det er estimert mellom 20-30 reisedøgn i året, primært dagsreiser i Europa.

Kvalifikasjoner: 
Vi ser for oss at du har en ingeniørgrad innen relevante fagområder og bør ha minst fem års erfaring fra teknisk og kommersiell prosjektledelse. For å lykkes i stillingen må du ha erfaring fra komplekse leveranser og prosjekter mot offentlige kunder, gjerne forsvaret, politiet o.l. Du har samarbeidet med internasjonale organisatoriske strukturer, på tvers av kulturer. Vi tror det er en fordel om du har erfaring fra infrastruktur, datavarehus, IT- sikkerhetsløsninger, telecom eller satcom. Det forventes at  du er sertifisert i Prince2 eller lignende. Det er et krav om at du er, eller kan bli, sikkerhetsklarert fra Norsk Sikkerhetsmyndighet.

Egenskaper: 
For å trives i denne stillingen er det viktig at du er strukturert, detalj- og kundefokusert med stor arbeidskapasitet. Du har gode kommunikasjonsevner, og trives med å utvikle relasjoner på tvers av land og kulturer. Det forventes at du leverer kvalitet og nøyaktighet i alle ledd, samt at du evner å sette deg inn i komplekse saksforhold. Stillingen krever at du har gode forhandlings- og salgsegenskaper, samt sterke analytiske evner. Vi er sikre på at du har en genuin interesse og kunnskap om teknologi og kommunikasjonsløsninger.

Selskapet tilbyr: 
I stillingen som Head of Project Management vil du vil få muligheten til å jobbe med high-end teknologi mot myndighets- og forsvarssektoren. Du vil bli en nøkkelspiller i Airbus sitt nasjonale prosjektteam, og en viktig brikke i selskapets leveranser. Hos Airbus vil du jobbe i et globalt og anerkjent selskap med state of the art-løsninger, som utgjør en forskjell hos våre kunder. Du vil bli en viktig lagspiller i et faglig sterkt og dynamisk team i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler på Lysaker Torg. For den rette tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og spennende internasjonale karrieremuligheter. 

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Henrik Hummel på e-post: henrik.hummel@dfind.no / 954 28 242 eller Gabriella Nyborg e-post: gabriella.nyborg@dfind.no / 454 18 002 for en konfidensiell og uforpliktende prat. Søk på stillingen ved å benytte «søk her» knappen i annonsen. Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt.

Airbus Group er en internasjonal ledende premissgiver innen rom- og luftfartssektoren. Vi designer, produserer og leverer bransjeledende kommersielle fly, helikoptre, militære satellitter, samt blant annet datatjenester, navigasjon og sikker kommunikasjon. 

Airbus Defence & Space er ansvarlig for forsvars- og luftfartsprodukter og -tjenester. Forretningsområdet Communications Intelligence & Security (CIS) er totalleverandør av satellitt- og kommunikasjonssystemer, etterretnings- og sikkerhetsløsninger. 

Airbus Defence & Space AS (ADS) er en del av Airbus konsernet og har en sterk posisjon innen  satellittkommunikasjon og tjenester til forsvar og andre offentlige organisasjoner og myndigheter i Europa.  Vårt mål er å levere de beste totale løsninger innen sikker kommunikasjon på alle nivå til alle våre kunder.  https://www.youtube.com/watch?v=cMgOOIjiFLc